Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klasická taktika. Kdo lže, ten krade, kdo krade, ten zabíjí. Takže, obviní-li mě někdo ze lži, rozvedu obvinění do ad absurdum a budu prohlašovat, že jsem přeci nikoho nezabil.

1 0
možnosti
JS

J30a90n 45S92e95m39i27k

10. 6. 2015 13:11

"Naposledy postrašili své věrné čtenáře článkem o tom, jak prý Rusko platí evropským politickým stranám miliardy dolarů jen proto, aby destabilizovaly situaci v jednotlivých státech"

no nemusime chodit nijak daleko? Jak ze se jmenovala ta firma co davala financni injekce prs autorske honorare panu prezidentu Klausovi prostrednictvim skupovani celych nakladu jeho knih? Jo, Gazprom to byl.   A jak se jmenuje firma na jejiz vyplatni pasce je polovina okoli prezidenta Zemana? jo, Lukoil to je.

A jake ze nazory pani Klaus a Zeman hlasaji vuci Rusku? Nahoda?

2 0
možnosti
RM

To jsou ty miliardy dolarů? Kellner třeba podnikal (možná ještě podniká, ani už nevím) i v Rusku. A to je Klausův velký obdivovatel a kamarád. A Zemanův kamarád jistě také.

0 0
možnosti
PH

Já bych to poupravil na 'kam rus nemůže, nastrčí rusofila'. :-P

5 2
možnosti
PK

P86a84v27e83l 26K30u41l42a

10. 6. 2015 13:07

R^ a že jich tu je !

5 0
možnosti
RM

Jejda jejda.....mám pocit, že většina lidí si přečetla jen půlku odstavce o mlynáři a pak už bylo čas kritizovat a diskutovat. Já to tedy to asi pochopil jinak než většina.

V podstatě vše špatné co se stalo na Ukrajině se dle pravidla svede na Rusko. Tedy prší, může za to Rusko, je sucho atd. K tomu pasuje ten příměr s mlynářem, že prší li nebo je sucho, mohli za to komunisti. Nechápu co na tom lidi tak moc pohoršuje. Komunistický totalitní režim u nás byl špatný a zlý. Souhlasím....ale sakra, kolik lidí mu fandilo a ještě dnes si po něm stýská?

Rusko na Ukrajině dělalo a dělá prasárny, sebrali jim kus území, na další se jistě chystají....není to správně....ale co kdo dělá aby se to změnilo? Krym je anektován jak dlouho? A co dělá Evropa? Jedná a jedná, rokuje a diskutuje... Merkelová jedná s Putinem a on jde s úsměvem domů, ona "zaškňůřená", on si vytyčené cíle jistě splnil. A co udělala Evropa? Tím, že podpořila Majdan mu to v podstatě umožnila.

Neobhajuji Rusko, je to agresor, kterému by se mělo ukázat, že se nebude agresivní chování tolerovat. Namísto toho se mu ale ukazuje jak se Evropa umí postavit za stát, který je její součástí.

A věřím, že dělat si srandu z konspiračních teorií nikdy nenese nic než kritiku. Já blog přečetl celý a můj názor je, že je to hezky napsáno a ano, spousta lidí to s těmi konspiracemi už přehání.

1 1
možnosti
TP

No, pořád je to inteligentnější konspirační teorie než unášení letadel, jejich zaměňování, plnění tři měsíce starými mrtvolami asiatů a následné sestřelování nad Ukrajinou ... a ta byla mezi tou vaší rudou bandou jooo sakra populární ;-)

4 0
možnosti
TP

Jo, a ještě jedna věc ... Putin nedestabilizuje Evropu, jelikož na to nemá ty miliardy rublů ... Amerika destabilizuje celý svět, všude platí barevné revoluce, majdany a tak ... a přitom je podle našich putinofilních bratrů ruská ekonomika na vzestupu, všichni se klepeme před zlatým rublem a amerika směřuje k bankrotu ... sakra, já si nemůžu pomoct ale mně se na tom něco zdá nepříliš logické ... cituji vás : "Rozhádané strany a politická hnutí mají evropské země i bez Ruska." ... a vem ho čert, to je dobrá úvaha ... jen zase musím přemýšlet proč nikdy nikoho z vás putinofilů nenapadlo, že revoluce, jako byl třeba Majdan, mohou vznikat bez USA a EU ...

2 0
možnosti
BM

S tím panem mlynářem jste to přehnal. Nazývat člověka, kterému vzali majetek, který zřejmě patřil po staletí jeho rodu (u mlynářů to tak bývalo), že je "kuriozní postavička" je ubohé... Tímto jste naprosto znehodnotil svůj blog.

8 2
možnosti
Foto

Nejen tím, ale i vším ostatním :-).

2 0
možnosti
Foto

Nadpis je pravdivý, obsah blogu už jaksi méně.

Již koncem šedesátých let, ještě před "osvobozením" v r. 68, tu koloval vtip:

Egyptsko-Izraelská válka. Na jedné straně zátarasu hlídkuje Egypťan, na druhé pan Kohn. Ten si Egypťana prohlíží a pořád se mu něco nezdá. Až se tento naštve a na Kohna zařve: "Što ty, durak, beduína ješčó něvíděl?"

Již v r. 1848 přijíždí do Prahy ruský anarchista Bakunin, připravuje se atentát na Palackého a Havlíčka a povstání, kde Čechům měl na pomoc proti nenáviděnému Rakousku přispěchat s ruským vojskem car a bratry Slovany vzít do své ochranné náruče.

A když tam čert nemůže nastrčit Rusa, tak aspoň čecháčkovského zaprodance nebo pitomce, viďte, pane autore.

12 5
možnosti
AK

Pokud někdo odmítá černobílé vidění světa a jeho rozdělení na majdanské anděly a kremelské ďábly, riskuje přesně tohle - nařčení z toho, že je pitomec nebo Putinův agent.

To neznamená, že by bylo třeba věřit všemu co zazní z Kremlu, ale uvědomit si, že o Ukrajině se nám příliš často lhalo.

A tak se mi zdá, že je třeba opustit oficiální média a informace shánět na netu a  opatrně je filtrovat...

5 0
možnosti
IO

I12v46a28n 76O21v42c75a64r

10. 6. 2015 0:44

A vy autore jste si zcela jistý, že za to komunisti nemohli?

10 0
možnosti
PB

..... nóóó, tak vono to všechno uštrikovat na "Medvěda" taky nende,- zpravidla jim té konstrukce vydrží 48 hodin .....a proto maj v záloze vždycky nějakou "Káču" ;-)R^!

3 2
možnosti
JR

J89a75r74a 36R95a26n89k

10. 6. 2015 0:04

Paranoiou definitivne netrpim, nekolik Rusu okolo sebe v Kanade mam, ale take Rusko mnohem dale ode mne a rikam si denne "zaplat Pan Buh", ze je tam kde je a nemusim z nej mit strach tak jako jeho chudaci sousede:-/

10 2
možnosti
PB

..... paranoiou opravdu netrpíte Chárlie, té nemoci se říká úplně jinak !

5 8
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik