Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Nějak jste opomněl jednu "maličkost". U nás nikdy neexistoval, tak jako na Slovensku, fašistický stát. Prostě tady není ta tradice, jako tam a podobný vývoj nehrozí. Srovnávat Okamuru a IVČRN s fašisty je nesmysl.

0 0
možnosti
Foto

Cituji Libertariana z Mises.cz

Ako vnímaju svetové DEMOKRATICKÉ média slovenské voľby:

" Európske médiá: Slovensko má roztrieštený parlament a fašistov v ňom "

Správne. Demokracia splodila fašistov.

Kotlebova strana získala cca štvrť miliona hlasov voličov. Štvrť miliona občanov slovenska sú FAŠISTI - podľa novinárov. Toto je názorná ukážka, ako vnímaju novinári DEMOKRACIU. V demokracii si voliči nesmu slobodne zvoliť - inak su označení za fašistov.

Z Kotlebu sú zhrození oprávnene - Kotleba je dôkazom šialenosti mainstreamových, "tradičných" strán.

Kotleba je symbolom odporu ku eurounijnej absurdnej a škodlivej politiky - migrantskej, cigánskej, .....

Tradiční DEMOKRATI su nas*ratí, ked si voliči DEMOKRATICKY zvolia koho chcú. Demokratické voľby sú nepriateľom demokracie. Zrušiť !

Voľby sú perfektná vec, pokial voliči volia tak, ako im prikážu bruselskí a bratislavskí politici. Voľby maju byť také, ako za tých predošlých husákovských komunistov - vláda určí, KOHO MôŽU VOLIČI VOLIŤ.

Zdá sa, že demokracia zožerie sama seba.

1 0
možnosti
DH

Když politici nedbají hlasu většiny lidí,ti potom volí radikální strany.Totéž se může stát i při volbách v Česku.

9 0
možnosti
Foto

Tohle se stává z nezřízené četby Palatových článků. To pak lidi hledají nácky i v cukřence.

14 3
možnosti
JS

Na zakladni demokraticke hodnoty rezignovali predevsim soudruzi z Nemecka a Bruselu. Co jineho jsou povinne kvoty migrantu. Nebo financni zachrana zkrachovaleho Recka ? Odporuje to vsem zavazkum a pravidlum Lisabonske smlouvy a je prosazovano hrubym politickym a ekonomickym natlakem. Proto neni divu, ze lide voli strany, ktere teto zvuli silnejsich dokazou rici rozhodne NE.

8 0
možnosti
Foto

Proč by Putin měl být ďáblem jako Fico?

2 0
možnosti
JR

J67a98n 49R22á14ž

6. 3. 2016 16:18

Přesněji: Proč by měli být Putin s Ficem srovnáváni s ďáblem?

1 0
možnosti
ML

Nejako sa vám splietlo nacistické "Ein Volk, Ein Fuhrer", s heslom vojnovej Slovenskej republiky "Za Boha a za národ!" a vyšlo vám z toho "Jeden Boh a jeden národ". Účel svätí prostriedky...;-D

Našťastie, na Slovensku boli demokratické voľby a nejaký Mrázek nerozhoduje o tom, kto je nacista a fašista. Ak by rozhodoval, voľby by boli zbytočné. Práve takíto Mrázkovia dali vyniknúť nesporne kontroverznej ĽSNS tým, že ju dlhodobo dehonestovali, osočovali a nálepkovali, až z nej urobili stranu mučeníkov.

12 0
možnosti
JR

J18a92n 89R69á25ž

6. 3. 2016 16:13

On to má autor článku popleteného víc!

P.S. Lidská práva a demokracii na Slovensku zprofanovali, ale i u nás, ti, kteří za tyto "hodnoty" nejradikálněji bojují. Právě lidé z bratislavské a pražské "kavárny" způsobili, že se z demokracie a lidských práv staly pro většinu voličů bezobsažné pojmy. U nás Dientsbier se Šabatovou udělali z lidských práv pomalu sprosté souvětí, ktere bez ironického podtextu skoro nikdo nevysloví a potlačování svobody slova a šíření názorů politickým a intelektuálním mainstreamem dělá z demokracie frašku.

A pak, kavárno div se, získávají na popularitě síly, které se demokracii i lidským právům bez zkurpulí vysmívají!

5 0
možnosti
ZB

Karma.Slovenští náckové,pro které je Fico vlastizrádce,který patří na šibenici,jsou velkou prohrou Slovenska.Paradoxně jim nahnal nejvíc hlasů sám Fico strašením a štvaním proti uprchlíkům.Jak je vidět hlupáků,kteří zajistili pro vůdce nácků pohodlný život v parlamentu a štědrou státní rentu se našlo na Slovensku dost...Rv

4 7
možnosti
VM

omlouvám se mělo být MINUS

0 0
možnosti
RN

pane kolego, a) slavici anarchiste jsou tisickrat horsi. a to nemluvim o komunistech, co maji na svedomi daleko vice mrtvych nez nazi.

b) pokud vam nekdo bude do vasi zeme cpat islamisty, nechat je beztrestne vrazdit, loupit, znasilnovat domorodou populaci, zcela jiste se pri volbach domorodci pohlidnou po "zle pravici", co jim slibi, ze tyhle smecky z jejich zeme vyzene.

8 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik