Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Kdo by chtěl válku? Pěkně to sepsali. U nás jsou elity jiné. Zelení khmérové a rudé brigády rozeštvávají společnost, hlas proti chystané válce a nesmyslným sankcím od nich neslyšíme. To je ten malý rozdíl mezi společností na určitém stupni vývoje a mezi společností posttotalitní....

2 0
možnosti
MK

M25i13l40a86n 26K89e35s86l

25. 12. 2014 22:20

"Válka je vůl" platilo,platí a platit bude.S námi by  tuto válku nevyhráli.Nás okupovalo Německo i Sovětský svaz,nás oždibovalo Polsko i Maďarsko a my,nic moc.Revoluční masakr jsme předělali na sametový.Dělili jsme se bratrsky.Máme svou zkušenost,hlavou zeď neprorazíš.Hrdinové umírají a nás je málo.Kolik  našinců asi půjde na Putina,aby vrátil Krym Ukrajincům a dobrovolně.

1 0
možnosti
Foto

A opět ve zprávách ticho. Pokud je ve státě spravedlivá demokracie, mělo by se dát slyšet i názorům které oponují. Proč třeba nebyl zveřejněn tento dopis? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Marek-Obrtel-Hluboce-se-stydim-za-zlocineckou-organizaci-jakou-je-NATO-Vracim-vyznamenani-351287

3 0
možnosti
PT

Vzpomeňme na výrok Churchilla

"Británie a Francie měly na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolily hanbu. Budou mít válku."

Chyby dělá každý ale jen hlupák opakuje ty samé, dneska zase stojíme před takovouhle volbou, buďto Rusy zadržovat pořádnými sankcemi a nedodat jim nic co by mohlo sloužit pro vojenské účely, tohle bez ohledu na naše ekonomické škody,  nebo zvolit hanbu, tedy dělat že nevidíme co Rus provádí na Ukrajině. No a potom se může naplnit ten konec,  tedy že zfanatizovaný Rusák se svým psychopatickým vůdcem vyrazí se zbraněmi a technologiemi, které jsme mu dodali např. na pobaltské republiky a jako členové NATO jsme ve zničující válce s Ruskem.

Mě tedy tahle výzva připadá něco jako dopis 99 Pragováků před naší okupací.

4 2
možnosti
JB

J47i22ř89í 58B48o16č63e63k

20. 12. 2014 10:03

mír se dá zajistit dvěma způsoby. buď nekonečným vyjednáváním a ustupováním agresorovi, ovšem s tím nebezpečím, že bude nabývat na síle. nebo ho hned ze začátku pořádně klepnout přes prsty. osobně jsem pro druhou možnost

3 2
možnosti
Foto

Souhlas.

Jenže v případě Ukrajiny jsme dali zelenou agresorovi, tj. nelegitimnímu Kyjevskému režimu, který se dostal k moci násilným pučem a obratem rozpoutal občanskou válku proti vlastnímu obyvatelstvu.

Kdybychom dali Kyjevským pučistům přes prsty, neuznali jejich nelegitimní puč, nepodpořili je finančně a vraždění vlastního obyvatelstva jim zakázali, tak na Ukrajině žádná válka nebyla.

Takže v případě Ukrajiny nezbývá než klepnout přes prsty sami sebe.

5 3
možnosti
LK

L81e27o94š 28K14a15ň94a

20. 12. 2014 9:52

Apeluje se tu na Evropu, ale je to Rusko, co vyrazilo se svými tanky na západ.

1 0
možnosti
LK

I na Rusko. Aspoň si přečtěte blog než začnete sázet nenávist zase.

0 0
možnosti
Foto

Je nutno dát politikům jasně najevo, že si zahrávají s ohněm. I my v Česku musíme důrazně požádat všechny ty Bursíky, Schwarzenbergy a Zaorálky, aby si dali pauzu a přestali podporovat Majdanský puč, tohle skuteční demokraté nedělají.

6 3
možnosti
MK

a dáš Putinovi jasně najevo, že si zahrává s ohněm ?  a přestal podporovat separáty?

4 1
možnosti
JB

Chamberlein s Daladierem už jednou lidstvu předvedli, jak se NEMÁ postupovat, když svět NECHCE válku. Ústupky diktátorovi, podlézání mu, nechat ho v klidu (aby se mohl dozbrojit), přehlížet jeho tyranské metody, bezohlednost vůči jiným radám a způsoby vládnutí - to všechno způsobilo jednu šílenou válku co neměla obdoby. A dnes tu máme nebezpečného tyrana zase. A kupodivu se vyrojilo velké množství Chamberleinu a Daladieru, co volají stejně jako v roce 1938. Nechte diktátora at okupuje  cizí státy, zachraňte mír tím, že mu obětujete jen území co zatím chce, strpte nějakou tu agresi, hlavně že je zatím mír, vůbec si nevšímejte, že zbrojí vyhrožuje všem okolo. Zatím je přece mír, který všichni chceme - jenže jakoby nechápali, že to je opravdu jen "zatím".

Kdysi někdo chytrý jasně řekl  - chceš-li mír, připravuj válku

A to platí co lidstvo existuje.

7 8
možnosti
MM

A podle Vás je tím diktátorem Putin, nebo Obama?

Kolik území za posledních 70 let bylo obsazeno USA a kolik Ruslem, či ne něn vstoupila noha jejich vojáka?

Kolik vojenských základen má po světě Rusko a kolik USA?

Kolik státních přervratů jedna či druhá země organizovala?

Sankce proti Kubě USA ruší, protože, jak sami prohlašují, izolují Ameriku. Sankce proti Rusku propagují, bez ohledu na to, že izolují Evropu.

........pouze se Vás ptám, nic víc, nic míň.......

12 7
možnosti
Foto

I91v30o 28C98i16l61i89c16h

20. 12. 2014 0:46

Alespoň někdo má rozum! Díky za informaci R^ Tohle se bohužel z našich oficiálních médií nedozvím ;-(

8 3
možnosti
MM

KARMA R^R^R^. Pane Mrázku děkuji za tento blog a jsem rád, že se začínají v odporu proti prtiruským zaslepencům ozývat lidé, kteří odmítají sankce dopadající především na Evropu, lidé, kteří odmítají zrůdnou politiku USA. jež tlačí Evropu do války s Ruskem.  Tady nejde o žádnou obhajobu Putina či Ruska, což kritikům nedochází. Tady jde o zásadní nesouhlas soudných lidí s prohlubováním sankcí dopadajících zejména na EU a tedy i na nás a na varování před III. světovou válkou, opět organizovanou z bezpečí USA, jež jsou "za louží".

10 7
možnosti
MM

Pod počtem minusů je seznam těch, kterým je jedno, pokud bude v EU ekonomická krize či válka.......

2 2
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik