Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jenomže když někdo napíše, že supi z MMF se už slétají, aby si každý z té Ukrajiny urval co nejchutnější sousto, tak je pasován na rusofila a bolševika. A když někdo napíše, že to byl jeden z cílů destabilizace Ukrajiny, která byla naplánována v USA (druhým cílem je obkličování Ruska), tak je za konspiračního teoretika. A teď si konečně položte otázku: Jaký může mít Putin zájem, aby měl za humny zbídačenou zemi a v ní 40 miliónů hladových promrzlých chudáků? Už Francois Villon říkal, že "bída z lidí lotry činí a vlky z lesů žene hlad". Je jen jedna země v euroatlantickém pásu, pro kterou ožebračená Ukrajina nepředstavuje žádné bezprostřední riziko, jen možný profit... MImochodem Německo ve 20. letech bylo co do kvality života to samé.

1 0
možnosti
JM

Autorovi samozřejmě karma! Skvělý článek

1 0
možnosti
TT

není to úplně tak černobílé, ale Ukrajina se pravděpodobně rozpadne a to co zbude se rozdělí mezi Rusko a EU...doufám jen, že o tom si budou moci rozhodnout lidé v referendu a ne že kvůli několika idiotům z toho bude občanská válka

1 1
možnosti
JV

Bohužel smutna pravda, vždy to odnesou lide, kteri chteji jen zmenu k lepsimu :-( Navic se obavam, ze nejsou na zacatku nove cesty, ale slepe ulicky jako my vsichni v EU.

2 1
možnosti
JK

No... mě vždycky fascinuje, když lidi vidí jen po špičku nosu a obdivují, naslouchají a věří lidem, kteří jim neříkají CELOU PRAVDU !

Logicky myslícím musel být od prvního okamžiku jasný vývoj - odloučením se od Ruska. které jim poskytovalo určité ekonomické výhody, že o tyto výhody (slevy či bezcelní obchodní vztahy) přijdou. 

Vůbec nestraním Rusku či Putinovi, ale vadí mi jednoduchost myšlení lidí, kteří věří, že stačí "tento jeden krok", a už bude všechno líp. Vždyť už při odmítnutí asoc. dohody Janukoviče se dostávaly na povrch informace, jak na tom Ukrajina ekonomicky je, že je v podstatě před bankrotem.

Kdo v nich budil nesmyslné přehnané očekávání ? To jsou praví viníci !

z 24/02/2014, Ukrajinská ekonomika nad propastí. Je možné ji léčit? [ANALÝZA] (polsky) http://jdem.cz/9p5u2

4 1
možnosti
KB

Tak to je pěkný trouba, protože většina těch demonstrantů byla placena USA a Německem prostřednictvím tzv. neziskových organizací, mezi teroristy v Kyjevě byli i čečenští muslimští teroristé. Aby někdo postával v Kyjevě "zadarmo", vraždil policisty zadarmo a bral si na to volno, tak to je rarita.

5 2
možnosti
Foto

Ty brďo pane Blažku to muselo to Německo a USA stát peněz, když si uvědomím, že demonstrovalo půl milionu lidí a demonstrace trvaly tři měsíce.  Jenom nevím, jak jim to bylo vypláceno. To někde stály maringotky a z těch jim to bylo vypláceno. Bylo jim to vypláceno v jaké měně. V tom nemá jasno. No jo, ale vy to budete vědět. Já vám, ale řeknu, ty se oproti nám mají, že. My jsme demonstrovali zadarmo a oni za to mají peníze. To USA se plete všude jednou v Maďarsku, jednou v Německu v roce 1968 dokonce u nás. Ještě, že máme to Rusko, dříve SSSR, které to vždy zachránilo. Nebýt jich, tak nevím.

2 3
možnosti
Foto

Takže máme nechat Ukrajinu v bídě a ve vlivu Ruska. Kde mají hledat Ukrajinci podporu. S Ruskem mají za svou historii velmi špatné zkušenosti. Pokud někdo někomu půjčuje významnou částku peněz a ví, že je to mizerný hospodář, tak také oprávněně chce, aby uvedl své hospodaření do nějakého stavu, ve kterém bude záruka, že půjčené peníze nezmizí v černé díře. To samé požaduje oprávněně EU. Nová vláda Ukrajiny to odsouhlasila a prohlásila, že bude nucena provést reformy hospodaření státu, které měla udělat už před dvaceti lety. Jediný, kdo Ukrajině je ochoten půjčit peníze bez reformy hospodářství je Rusko, protože ví, že čím ve větším srabu bude Ukrajina, tak víc bude na něm závislá a bude skákat, jak Rusko píská.

2 2
možnosti
Foto

Na to musela přijít všemoudrá EU? To sami Ukrajinci nepochopili?

3 1
možnosti
PV

To je mi novina!;-(

3 0
možnosti
MP

Taky je zajímavá jedna maličkost. Jak to, že soudruh Zaorálek neprotestuj proti tomu, co řekla Tymošenková? Kdyby to řekl Putin, tak toho jsou plná všechna media od rána do večera!!!! A tady je ticho po pěšině! Rovněž se nemluví o odposlechu jedné eurokomisařky, kteří říkala, že "s EU musíme vymr...t".!!

7 3
možnosti
Foto

Tymošenková to řekla při telefonickém rozhovoru a ne veřejně.  To je podstatný rozdíl. V současné době je to pouze soukromá osoba.

3 4
možnosti
AG

A15l29e63x 49G93r68e16g35o89r

28. 3. 2014 13:40

Bohužel, až budu v létě zase v Užgorodu asi budo mít jiné starosti než dnes. Dnes nadávají na Putina ale v létě budou nadávat zase jen na sviňský život.

3 0
možnosti
Foto

I42v86o 37C14i77l12i55c16h

28. 3. 2014 13:14

Větva je borec, to je známá věc R^

Ale fascinuje mne, že prakticky všichni, kdo se tam na tu srandu jeli podívat osobně, tak o tom pak píší velice podobně a hlavně zcela odlišně od našich novin. No není to divné? 8-o

6 1
možnosti