Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K tomu trochu s humorem - údajný projev japonské studentky k zážitkům z éry Husákovy:

"Milí pšatele, Vy šijete v Těžkoslovensku v lihově-demagogickem zržicení, šízeném vístržedním víborem polibdíra."

A k tomu rozdělení:

"Haló, je tam Česká národní rada?"

"Hej, čo si želátě?"

:-)

0 0
možnosti
Foto

O95t81t13o 71Č42e95r67n15ý

28. 10. 2014 18:44

Winston Churchill řekl ještě týž večer po uzavření mírové smlouvy o střední Evropě po rozpadu R-U? Že "válka obrů skončila, teď začíná hašteření trpaslíků".

0 0
možnosti
MT

Porad jaksi nechapu jak slavit vznik statu, ktery uz (diky te nabyte "demokracii" a "svobode") neexistuje. Spise bychom se za to meli stydet, v lepsim pripade alespon nepripominat.

1 2
možnosti
PH

P82a72v44e34l 44H52o21r89á81k

28. 10. 2014 15:28

No to je to! Já si to myslím už dlouho. Jestli ono právě tím rozdělením bez referenda a proti vůli většiny Slováků a Čechů ta demokracie neskončila. Nejen že se správa věcí veřejných vymkla občanům z rukou, ale vše veřejné se začalo buď privatizovat nebo diskreditovat, což poškodilo velkou většinu lidí a obohatilo docela malinkatou skupinku vyžírků a svazáckomanažerů. Rozbitím Československa se navíc ulehčilo jeho vyprodání do rukou nadnárodního kapitálů, ty dva malé kousky země byly pro německé, italské, americké a další firmy snadným soustem. A Klausova úchylná argumentace, jak je hrdej, že to nedopadlo jako v Jugoslávii - tak to už je úplně na facku. Jako když vás někdo okrade a chce, abyste mu poděkovali, že vám přitom nepodříznul krk.

1 0
možnosti