Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

vy jste informován přímo od zdroje tedy přímo z ambasády USA či vlády, nebo tady píšete co jste slyšel v hospodě? někde jste ty informace musel vzít, kde?

0 0
možnosti
RN

od rusu jsme se meli trvale a naveky odstrihnout jiz 1991, spolu s odjezdem ruske okupacni armady mely byt s timto cechum nepratelskym statem ukonceny diplomaticke i obchodni styky

4 1
možnosti
MD

Nasi pry sprateleni hybatele dejin z USA uz zametli jine staty a narody na smetiste dejin. Nase maloucka hloupoucka chudoucka republika je jen nepatrne smitko na jejich lopatce. Nechme hloupe tleskat, Je to jejich posledni potlesk.

1 9
možnosti
Foto

A to jako víte odkud? Obchodovat s RF je normální hazard. Těch několik procent zahraničního obchodu, které šly do RF, nestálo za řeč. Nemáte někdy v noci problém s děsivými sny?

8 3
možnosti
OM

Z Vašich slov je mezi řádky slyšet silná ideologická příprava, tipoval bych to na Lidové noviny smíšené s Echem 24. Nicméně skutečnost je poněkud jiná. Ruské trhy jsou - společně s arabskými a čínskými - velice důležité a nadějné pro další dekády, nebo snad chcete říct, že se německé, italské, holandské, britské, francouzské a další firmy a obchodní komory zbláznily, že jim věnují takovou pozornost? To jen Česká republika je pod tlakem ideologie a dobrovolně jim přepouští místo, které si tam vydobyla. A děsivé sny zatím nemívám. Děkuju za optání.

0 1
možnosti
JZ

Rusové jsou v současné době velmi neperspektivní partner. Nemají peníze, ruské firmy dluží českým miliardy. Je potřeba se dívat jinam, třeba do Indie.

8 4
možnosti
JS

Pane Zieglere, je mi líto, ale to co říkáte je sice IN, ale totálně mimo mísu. Pochopitelně s vyjímkou té Indie. Nevíte nic a žvaníte.

1 4
možnosti
OK

To jsou takové ty automatické asociace. Když třeba řeknu kbelík, napadne vás třeba voda. Když řeknu Američan, bude to nejspíš nepřítel, možná imperialista či agent Západu.

8 5
možnosti

Ten pohled na té vaší foto, co za tím je?  C

2H

6O nebo THC ?

2 4
možnosti
Foto

J27a45k77u31b 78R15o84t98h

30. 3. 2015 15:52

Človíčku, to že vás někdo řídí, ještě neznamená, že někdo řídí i vše ostatní. Ale jsou na to už léky.:-/

11 7
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik