Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... pane autore ...R^! A karma.

1 1
možnosti
JC

V kanceláři v Melantrichově ulici při 30ti stupních Celsia musíte mít otevřené okno, abyste se nezalkl. No a naproti stojí dva slepci, kteří na píšťalky pískají dvě písničky stále dokola. Po osmi hodinách jste rád, že nemáte zbraň.

0 2
možnosti
Foto

K49a65r36e91l 86M71á78d77l84e

31. 1. 2016 13:18

Tentokrát s Vámi mimořádně nesouhlasím. Jako chodci případně cyklistovi by mi hudební produkce nevadila. Někdy se i na dvě tři písničky zastavím, jindy, když muzikanti hrají nějaké swingy nebo dixielandy, zrychlím, abych byl co nejdříve z doslechu.

Ovšem horší to mají ti, kteří zrychlit nemohou, protože v doslech pracují. Prodavačky v obchodech a zaměstnanci v blízkých kancelářích. Třináct let jsem jezdil jako kurýr a občas se mi povedlo na vlastní uši se přesvědčit, jak je takové muzicírování slyšet v kancelářích i přes zavřená okna. Navíc tyhle šramly nemají nijak široký repertoár, za den desetkrát otočí ten svůj výběr největších "hitů" vybraných podle toho, že při nich turisté házejí nejvíc peněz.

Takže magistrátu mimořádně palec nahoru.

7 0
možnosti
VP

Smím se zeptat kde bydlíte? Docela bych Vám přál jeden den s "našim" saxofonistou doprovázející svůj magič pod okny:-) I klokot tramvají Vám pak příjde jako nebezký chorál.

8 0
možnosti
VP

ups ... nebesa ... ach jo:-)

0 0
možnosti
MB

Kolikrát by se člověku chtělo říct " začíná doba temna".

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik