Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J52i10ř28í 59R89o34d

1. 10. 2013 18:20

Vážený pane. Se svojí kritikou jste trefil těsně vedle. Nejvíce heren v ČR se rozmnožilo za vlády ČSSD. Poslední  vláda a Kalousek se naopak přičinili o to, že obce mají právo tyto herny omezit podle svého mínění. Právě minulá vláda udělala pro omezení heren maximum. Ano, každá snaha prosadit nějaký zákon je dlouhodobá záležitost a Kalouskovi se to právě podařilo. Nechápu, jak někdo může tvrdit opak. Zjistěte si, třeba na vašem obecním úřadě, jak to doopravdy je a neosočujte nespravedlivě. Vím, že platí, že stokrát řečená lež se stává pravdou. Zde lžete a pravda to neníRv

1 0
možnosti

Heren a kasin máme 6-násobně víc než zbytek EU.

A to je EU 48 x větší než ČR.

Myslím, že je skvělé, když legalizace výnosů z trestné činnosti je takhle jednoduchá...

0 0
možnosti

Autore, regulaci všeho možného jsme tady již měli a úspěšně směřujeme k navrácení původního stavu. Zboží, o které není zájem, samo z trhu zmizí, naopak pokud poptávka převyšuje nabídku dotčený sektor prosperuje. Chcete chránit hloupé lidi před nimi samými, ale oni to budou považovat za příkoří a hledat cesty jak se ke svému koníčku dostat ilegální cestou. Prostudujte si fakta z americké prohibice ve třicátých letech.

2 4
možnosti
Foto

kouzelná ruka trhu funguje pouze v představách neoliberálních ekonomů. Poptávka není všechno a existují ještě jiné principy a hodnoty než peníze

5 0
možnosti

Prakticky po celé Praze byly výherní automaty výrazně omezeny, a to právě zásluhou TOP09. Problém je v tom, že to odnesli malí provozovatelé a velcí zůstali.

2 0
možnosti

ze je Mira Hava Kalousek hlavni ochrance nezdananeho hazardu a nakupu pres prostredniky asi nelze rozporovat :-)EUR^

3 0
možnosti

Clanek je plny nesmyslu, je videt, ze v problematice se neorientujete, jen cerpate informace od hospodskych stolu. Napr.: z jakeho zdroje mate informaci, ze obcane CR prohraji v hazardu vice nez obcane USA? Neverte vsemu,co vam kdo rika, situace je nakonec vzdy jeste trochu jinak.

2 1
možnosti

taky mi prijde podivne, ze bychom byli schopni konkurovat treba takovemu Las Vegas.

1 1
možnosti

Tomu nerozumím.  Obce mají pravomoc rozhodnout, zda povolí hernu, nebo ne.  Nikoliv Kalousek.  Tak se ptám, co jste udělal pro to, aby obecní úřad rozhodl v zájmu občanů ?

0 4
možnosti

Tuto pravomoc dostaly obce dost pozdě, tedy v době, když už byla většina heren a automatů v hospodách zřízena a má své smlouvy. Mnoho obcí se tedy bojí soudních tahanic o náhradu ušlého zisku při náhlém odebrání licence.

3 0
možnosti

Výzva slušným nezkorumpovaným občanům!

Pomozte stranám ODS a TOP 09 + Starostové v předčasných volbách zaslouženě mimo poslaneckou sněmovnu do propadliště dějin, tím, že půjdete volit!

Státní dluh loni stoupl na 1 667, 6 miliard Kč a na každého Čecha připadá v současnosti dluh okolo 174 000 Kč. 

Vývoj státního dluhu: 

V roce 2005 dluh státu………. 691, 2 miliard Kč (zde bylo ještě cca 500 miliard státních rezerv). 

V roce 2006 dluh státu………. 802, 5 miliard Kč.  V roce 2010 dluh státu……. 1 344, 1 miliard Kč (zde už nebylo v rezervách nic).  V roce 2012 dluh státu……. 1 667, 6 miliard Kč.  V roce 2013 dluh státu……. 1 716, - miliard Kč (za I. čtvrtletí zvýšení o 48 miliard Kč).  Vážení, doufám, že si uvědomujete, co to znamená. Vláda pod vedením ODS s Kalouskem, téměř po celou dobu jako MF, vytvořila od roku 2006 téměř neuvěřitelné zadlužení nás všech. V té době přebírá stát téměř nezadlužený (691 - 500 = 191 miliard Kč). Rozkrádání státu skončilo, tak se prostě pokračuje dál a to ,,NA DLUH,,.

9 3
možnosti

Svoboda nakládání se svými penězi je stejně jako ostatní části téže svobody, omezena právy druhých. Tato omezení stanoví zákony země. Je-li svoboda provozovat herny omezena tak málo, že vznikne celospolečenský problém, měl by na to reagovat zase zákon, tedy zákonodárci. Pokud byla pravomoc rozhodovat přesunuta na obec tak má opravdu ona sama v rukou volbu zda z heren získávat peníze nebo zajistit klid pro lidi v jejich okolí. Zdá se, že peníze mají pořád přednost.

2 1
možnosti

Já nevím, ale když herny zakáží, tak vzniknou ilegální čímž i vzroste další zločinnost. To je jako s prostitucí,prohibicí (viz USA v 30. létech minulého století- zrod mafie), lehkými drogami apod. Zkrátka to postavit pod řádný dohled, zákaz vstupu mladistvím, omezení počtu automatů, vyšší daně a vysoké sankce za nedodržování těchto zařízení...

3 7
možnosti

......nařízení.....sorry

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik