Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

12. 6. 2011 18:04
Nějak jinak

Že by ta bakterie E.coli hem. zrovna dobře vegetovala ve vlastní tkáni luštěninových klíčků je méně pravděpodobné než že jsou klíčky otrávené povrchově.

Není to tak dávno co se veřejnost dovídala o další čerstvé teroristické hrozbě pro Německo.

Výsledkem této infekce byli mrtví a široce rozprostřený strach s nutnými opatřebími, tedy přesně to co je dílem a cílem teroristů

 I tak možno uvažovat.. Snad se postupně dovíme víc .    8-o

0 0
možnosti
PNS

politicky nekorektní Soulburner

12. 6. 2011 16:52
...

viníci jsou přece jasní - Bilderberg, Ilumináti, Ještírci, prezident Svazijska a Franta z Dolní Lhoty

0 0
možnosti
TJ

bodlinka

12. 6. 2011 16:26
Původně

jsem přemýšlela jestli mám na tenhle konspirační blábol vůbec reagovat, ale dobře. E.coli je gramnegativní bakterie z čeledi enterobacteriaceae. Tahle čeleď obecně si odolnost proti antibiotikům získává velmi snadno. Už před 4 lety během klinické mikrobiologie jsem se učila citlivost jednotlivých bakterií a zabít E.coli nebylo nikdy moc jednoduché. Odolné kmeny se vyselektovali ve velkém při preventivním používání antibiotik při chovu hospodářských zvířat, selektují se dodnes ve velkém v nemocnicích, bakterie jsou si v rámci čeledě schopné předávat rezistenci i jiné zajímavé informace na plasmidech, prostě příroda samotná je jediná laboratoř kterou k tomu potřebujete.

0 0
možnosti
CK

Cleopatra

12. 6. 2011 16:44
Re: Původně

Ale musite uznat, ze pro nektere jedince by zivot bez konspiracnich teorii byl jedna velka nuda. Museli by hledat jiny zpusob jak se zviditelnit bez senzaci.

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

12. 6. 2011 14:37
Prozaičtější vysvětlení ?

Nemůže se jednat preostě o "nemocniční kmen " ve špitále měla tato bakterie zcela určitě šanci potkat se se všemi zmiňovanými antibiotiky současně. A když ne současně, mohlo dojít třeba k přenosu rezistenčních plazmidů. mezi jí a jinými nemocničními kmeny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik