Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Smrt stopařek? Bejvávalo...... bankéřů!

V pojišťovnictví se používá terminus technicus "riziková skupina". Kdyby se zařazení do této skupiny hodnotilo podle prvních měsíců roku 2014, bankéři by byli zařazeni do nejvyšší rizikové skupiny hned vedle horolezců, paraglidistů a dalších extrémních adrenalinových sportovců. Od konce ledna jich totiž zemřelo nepřirozenou smrtí rovných 13. A nebyli to žádní pěšáci. Zprávy o těchto incidentech zde na idnesu podobně jako na celém českém mainstreamu nehledejte. Prostě je to další téma o kterém se nepíše. V českém internetovém prostředí o tom najdete informace jen na alternativních serverech. To jsou ty, co jsou objektivní zpravodajství poskytujícím mainstreamem zesměšňovány coby konspirační a dogmatičtí skeptici ze sdružení Sisyfos jim udělují bludné balvany.

PÁD GABRIELA MAGEE ZAČAL V MÍSTĚ HORNÍHO KROUŽKU A SKONČIL NA STŘEŠE NIŽŠÍ ČÁSTI BUDOVY TAM, KDE JE DOLNÍ KROUŽEK

Pojďme se podívat na seznam:

1 - William Broeksmit (58), 26. ledna, bývalý vrchní ředitel u Deutsche Bank AG, nalezen mrtev ve svém domě po zjevném spáchání sebevraždy v South Kensington ve středu Londýna.
2 - Karl Slym (51, 27. ledna, výkonný ředitel Tata Motors, nalezen mrtev ve čtvrtém patře hotelu Shangri-La v Bankgoku
3 - Gabriel Magee (39), 27. ledna, zaměstnanec JP Morgan, zemřel po pádu ze střechy evropského ústředí JP Morgan v Londýně.
4 - Mike Dueker (50),29. ledna, šéfekonom US investiční banky. nalezen mrtev u mostu Tacoma Narrows Bridge ve státě Washington.
5 - Richard Talley (57), 7. února, zakladatel American Title Services v Centennial v Coloradu, nalezen mrtev poté, co se zjevně zastřelil nastřelovací pistolí na hřebíky.
6 - Tim Dickenson, 26. ledna, v UK sídlící komunikační ředitel Swiss Re AG, okolnosti jeho smrti jsou dosud nejasné.
7 - Ryan Henry Crane (37), 3. února, ředitel od JP Morgan zemřel při údajné sebevraždě . O jeho smrti nebyly uvolněny žádné podrobnosti kromě krátkého úmrtního oznámení ve Stamford Daily Voice.
8 - Li Junjie (33), 18. února, skočil z ústředí JP Morgan v Hong Kongu.
9 - James Stuart Jr, 19. února, tento bývalý generální ředitel National Bank of Commerce nalezen ve Scottsdale v Arizoně. Mluvčí rodiny neřekl příčinu jeho smrti.
10 - Edmund (Eddie) Reilly (47), 11. března,  trader z Midtown Vertical Group spáchal sebevraždu skokem pod londýnský příměstský vlak
11 - Kenneth Bellando (28), 12. března, obchodník z Levy Capital, bývalý analytik investičního bankovnictví u JPMorgan, provedl skok smrti za 6. patra bytu v East Side.
12 - Jan Peter Schmittmann (57), 5. dubna, bývalý generální ředitel holandské banky ABN Amro nalezen mrtev s manželkou a dcerou doma poblíž Amsterodamu.

13 - Juergen Frick, 7. dubna, generální ředitel  Lichtensteinské Banky, zavražděn za bílého dne v podzemních garážích banky v Balzeru.

 Takže 13 lidí v průběhu cca 12ti týdnů. Některé názvy a místa se opakují. Předně je to JP Morgan Chase. Banka, která rozhodně patří mezi úzký okruh bank okolo Fedu a Bank of America tedy do přímého úzkého okruhu klanu Rockefellerů a Rothschieldů. Dále je zde několikrát zmiňovaný Londýn jehož "čtvereční míle", městský stát na území velkého Londýna, zvaný City of London, je nepopiratelným centrem finančního světa a výsostným územím Rothschieldů.

Kromě posledních dvou je u všech případů zmiňovaná sebevražda. Prakticky se nabízejí jen dvě vysvětlení. Buďto tito lidé prostě neunesli vědomí toho co se na bankovní sektor, a tím pádem na celou západní civilizaci, řítí a nebo se nejedná o sebevraždy a bankovní kabala se zbavuje nepohodlných, aby nemohli svědčit o jejich zločinech proti lidstvu. Ta první zpráva je pesimistická, v té druhé je naděje. Jestliže ti, co stojí v pozadí rozhodujícího dění v dnešním světě, kolem sebe zametají stopy, znamená to, že jim u zadku hoří koudel a oni se bojí, že by mohli být stíháni. Osobně bych byl raději té druhé verzi, ale udržuji si vysokou dávku skepse, takže se kloním spíše k prvnímu závěru. A vás tímto nechám, abyste si ten svůj udělali také.

http://www.zerohedge.com/news/2014-03-18/28-year-old-former-jpmorgan-banker-jumps-his-death-latest-series-recent-suicides

 

http://www.zerohedge.com/news/2014-04-05/abn-amro-ex-ceo-found-dead

 

http://www.zerohedge.com/news/2014-04-07/ceo-liechtenstein-bank-frick-murdered

Autor: Jaroslav Moučka | pátek 11.4.2014 12:22 | karma článku: 19,76 | přečteno: 1039x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Ukrajinský vládní sitcom pokračuje

Od Velké Únorové Nacionální Revoluce v Kyjevě jsme si už zvykli na to, že kyjevští pučisté chrlí na adresu Moskvy jedno nepodložené obvinění za druhým, aby následně vždy vše utichlo nebo bylo vylepšováno pozměňovacími verzemi a až pak utichlo.

29.8.2014 v 8:56 | Karma: 36,31 | Přečteno: 1575x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Moučka

Glosa: Čínské investiční fórum a „lidskoprávní“ neziskovky

Server idnes v článku od Jana Brože informuje o tom, že jeden z hlavních účastníků Čínského investičního fóra v Praze vicepremiér ČLR Čang Kao-Li je odpovědný za pronásledování příslušníků duchovního hnutí Fa-lun-kung. Článek je modelovým příkladem toho, jak média pracují s „tvorbou názoru“ v hlavách čtenářů. Pojďme si to trochu rozebrat.

28.8.2014 v 10:05 | Karma: 22,71 | Přečteno: 652x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Moučka

Glosa: O slovanské agresivitě a anglosaské mírumilovnosti

U mého oblíbeného kolegy blogera jsem se zde na idnesu dočetl, že: "Neautorizovaným vjezdem Bílého konvoje na Ukrajinu Rusko dále vystupňovalo své agresívní chování." (http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/c/423185/Bud-jste-proti-Putinovi-nebo-s-nim.html). Nejdříve jsem zapomněl zavřít pusu, ale pak jsem se začal smát (jako u všech jeho článků) a říkal jsem si, kam ten človíček na ty bizarní interpretace chodí, než jsem si přečetl tento článek (http://zpravy.idnes.cz/obama-a-merkelova-k-ruskemu-konvoji-d6j-/zahranicni.aspx?c=A140823_075008_zahranicni_jj) A tehdy jsem to konečně pochopil

23.8.2014 v 17:42 | Karma: 36,65 | Přečteno: 1732x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Moučka

Americké války – stroj na peníze

Často se u různých komentátorů můžeme dočíst, jak války, které vedou Spojené státy, končí naprostým fiaskem. Americká vojska zemi opouštějí a zanechávají za sebou chaos a zmar a celkový účet se šplhá do stovek miliard dolarů Zajímavé ale je, že nikdo z oficiálních představitelů USA tyto války negativně nehodnotí. Jak je to možné? Že by v jejich očích splnily očekávání?

6.8.2014 v 8:18 | Karma: 37,75 | Přečteno: 2688x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Moučka

Ukrajina nasadila balistické rakety

Naše "objektivně" informující média zamlčují nejnovější vývoj na Ukrajině, kdy Kyjev odpálil proti rebelům na východě země blíže neurčený počet balistických raket krátkého doletu

31.7.2014 v 8:14 | Karma: 32,68 | Přečteno: 3247x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau
Ärztin/Arzt für Innere Medizin

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau

nabízený plat: 172 000 - 273 000 Kč

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik