Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cynyc_

24. 1. 2012 14:57
Jedna věta z bohatého článku na wikipedii:

Until today no documented case of a patient who got cured by Hamer's method is known, instead newspaper repeatedly report about victims of Hamer's practice throughout Europe. (+12 odkazů)

0 0
možnosti
JM

JardaM

24. 1. 2012 16:59
Re: Jedna věta z bohatého článku na wikipedii:

Ano ta věta tam je, ovšem jediným objektivním zhodnocením v vůči klasické medicíně by byly klinické testy a následné porovnání. Když budu chtít někoho zlikvidovat, tak budud poukazovat jen na jeho přehmaty či neúspěchy, což je zejména v naší mediokracii používáno často a s úspěchem. Předpokládám, že pacientů měli za tu dobu více než 12. Nicméně můžete mít samozřejmě pravdu, článek možnost šarlatánství připouští.

0 0
možnosti
SN

kuča

24. 1. 2012 14:51
Já se na rozdíl od těch, kteří Vám nadávají......

:-)......připojím k Vašemu názoru. U nás je jedním z propagátorů vztahu duše, stresu a s tím souvisejících nemocí

dr Hnízdil. Nedá se to samozřejmě řešit paušálně, ale už před roky mi jedna známá lékařka pravidelně říkala: Spouštěcím mechanismem všech nemocí je stres! To myslím, může potvrdit každý, který se jen trochu zamýšlí

nad tím, jak život běží snaží se to vypozorovat ve svém okolí.

Plně souhlasím s tím, že farmaceutická lobby nemá zájem na zdravých ani mrtvých. Většina léků se nepodává pro uzdravení pacienta, ale jen proto, aby se udržel při životě a byl až do své smrti konzumentem nepřeberné řady léků, každé ráno půl hrsti. Hlavně vyvolávání paniky - prasečí chřipka, ptačí chřipka, normální chřipka ( sice očkování za dvě stovky, aleže se zrovna trefíte koupenou vakcinou do neskutečného množství mutantů, to vám nikdo nezaručí!).

A jak říkám: Nejhorší je smrt z vyděšení !

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 1. 2012 15:01
Re: Já se na rozdíl od těch, kteří Vám nadávají......

Viz můj příspěvek v 14:36.   Léky z 'germánské' lobby nebyly o mnoho lacinější. Jen nebyly nikým vyzkoušené (arci: odkaz na tisíce děkovných dopisů byl - jenže za ty vybrané milióny stojí za to dát si práci s napsáním dopisů, ne?).

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 1. 2012 14:36
Hmmmm

Moje dcera uvěřila. Léčila rakovinu dle této jedinečné metody (pod dozorem 'germánských' šamanů v Čechách i na Slovensku).  Již čtvrt roku ji oplakáváme.

Propagujete vražedné postupy, autore.

1 0
možnosti
JM

JardaM

24. 1. 2012 15:07
Re: Hmmmm

článek nepropaguje, jen informuje, na konci navíc, pokud jste si nevšiml nabádá k prověřování každé informace. Ani tvůrci filmu netvrdí, že ti, kteří touto metodou léčí mají 100% úspěšnost. Kdyby vaše dcera zemřela po klasické cytostatické a ozařovací kůře jako tisíce jiných (i já mám ve svém okolí úmrtí na rakovinu a to z rukou lékařů), řekl byste, že se zkrátka nedalo nic dělat. Protože zemřela na alternativní metodu léčení, je to proto, že jsou to šarlatáni. Osobně bych byl rád, kdyby tuto metodu někdo seriózně a nestranně posoudil, provedl klinické zkoušky a porovnal je s školskou medicínou. Ale z nějakého důvodu se tak neděje. Co se farma průmyslu týče, opravdu jim nevěřím.

0 0
možnosti
C

Cynyc_

24. 1. 2012 14:09
Milý autore,

mate-li nutkavou potřebu věnovat se pavědě a šarlatánství, proč se raději nezaměříte na astrologii? Když někdo uvěří Vašemu horoskopu, bude to hlupák, ale živý hlupák.

2 0
možnosti
P

philipe

24. 1. 2012 13:31
Pane rozumbrado,

věnujte se raději jiným tématům a ponechte obor mediciny, o které jak je vidno nemáte ani ponětí, lékařům. Netvrdím, že všichni lékaři sledují současnou vědeckou medicínu a že jsou schopni logicky uvažovat ale převážná většina lékařů se zabývá t.zv. školní, tedy univerzitní medicínou a ta je sama o sobě tak komplexní, že jedinec-specialista není schopen se v té nepřehledné kvantitě informací orientovat bez konzultace s kolegy jiných medizinských oborů. Zde na západě se tomu říká interdisciplinární medicína. Primérním úkolem lékaře je léčit, minimalizovat bolesti a zachraňovat životy pacientů. Ne vždy se to přes veškerá úsílí podaří, jak je vám jistě známo ale to neznamená, že tam, kde školní medicína selže, je šarlatánství tou ultima ratio. Díky ignoranci a arogatnímu přístupu mnohých pánů ¨profesorů¨na lékařských fakultách k vědcům z oboru biologie, chemie a fysiky se medicína nevyvíjela tak, jak by měla ale to je dnes uzavřená kapitola. Esoterika nemá v medicíně žádné oprávnění.

4 0
možnosti
SS

myskamiki002

24. 1. 2012 13:40
Re: Pane rozumbrado,

tak jediny rozumbrada jste tu Vy :-P Az prestanete mit pocit vyjimecnosti a toho, ze jste vrchol evoluce, mozna pochopite mnohem vice, zatim umite vyborne papouskovat ucivo

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik