Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Tak pryč se svobodou a lidskými právy a hurá do Ruska soudruzi !!

0 4
možnosti
JM

Vy jste si nevšiml, že ten článek je o něčem úplně jiném, že ne? A že téma lidských práv je tvrdě zneužíváno pro politické účely taky ne, že ne?

2 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Pod Váš článek se podepíši R^

Na takové Schwarzenbergy už ale Západ doplácí, konkrétně, když USA udělují víza takovým Carnajevovým s odůvodněním, že Rusové porušují jejich lidská práva.

A Carnajevové se potom Západu odvděčují...

1 1
možnosti
JK

S článkem naprostý souhlas, KS škodná JE.  Názory z jeho ministerstva jsou - že je nejhorším min. zahraničí, jaký zatím byl po sametu. Je to podobná ikona pečlivě vypěstovaná pravdoláskovníky, kteří tady nadělali nejvíc škody po sametu. Rozdělili společnost, sebe nainstalovali do pozice "elit", které všechno vědí nejlíp, a přitom jsou to v naprosté většině lidi, kteří o skutečné práci vědí kulové, o ekonomice už vůbec nic. Umí jenom teoretizovat, moralizovat, "ušlechtile kecat".  Realita a logika je pro ně něco naprosto neznámého a neuznávaného. My normální lidi jsme pro ně jen čecháčci.  Jsou obrovští kolektivisti, internacionalisti, globalisti. Vlast je pro ně něco k smíchu. Jak o nich někdo může psát jako o konzervativcích, to nechápu !

Dobře to popsal pan Šafr - http://jdem.cz/vnpj7

11 5
možnosti
JM

Děkuji za zajímavý link, v článku je hodně pravdy, byť s ním souhlasím jen částečně. Hlavním bodem nesouhlasu je hodnocení, Havlova (KvS, Vondrova, Peheho, Rumlova....)  škodění. Autor to připisuje jejich inetelektuální nezralosti a nabubřelosti, abych to shrnul. Ale já si osobně myslím, že Havel zrovna jako KvS škodil zcela vědomě, protože byl mimo jiné zavázán např. sudetským Němcům za finanční podporu v době disentu a dále ambicemi posadit se na významný mezinárodní post. Znal dobře realitu současného světa a kdo světu ve skutečnosti vládne a těmto "ďáblům" se vědomě lísal. To už je víc jen chybný úsudek nebo intelektuální nezralost. To už je čisté zlo.

0 1
možnosti
Foto

To stálo za to, jak si KS ve volební místnosti popletl odpadkový koš s urnou..a nedávno jsem si četl noviny z období těsně po volbách 2010, kde je s ním krátký rozhovor a celou dobu jako typický maskot se točí kolem toho, že křesla teď neřeší, všechno se uvidí, neví vlastně nic, co bude.

8 5
možnosti
AJ
PK

Překvapil mě článek v E15, že kníže by v Rakousku neměl v politice (poslanec, ministr natož prezident) nejmenší šanci. Dominuje tam názor, že šlechta se stará hlavně o vlastní majetky a jejich rozmnožování, drží pospolu a není tím pravým co se má starat o blaho země a občanů. No u nás se nestarají o blaho cizích ani ti volení a to mám na mysli i kvalitní hospodářský mechanismus a politiku, protože na všechny lidi musí být přísnost.

8 5
možnosti
AK

Pane Moučka dávám Vám karmu. Doufám, že časem ti kteří volili KS procitnou ze svého poblouznění.:-)

10 5
možnosti
AK

Kdyz tak slysim Vami voleneho prezidenta, jak rikal nasim sousedum, ze je lepsi vyhnani nez trest smrti, tak si rikam jestli spim, nebo bdim. Hlavne se utesuju az koupi ten testr za toho melouna, ze uz ten alkohol nebude snad tak skodlivej. Jojo, mate co jste chteli.

7 7
možnosti
AV

Lidských práv se nenažereme... Uff, to je tedy síla! Prakticky stejná je dnes i argumentace mnoha lidí při obhajobě bývalého režimu: Svobody se nenažereme, na hranicích sice byly dráty, ale zato každý měl práci. Vy jste, autore, kovaný bolševik! Rv

11 10
možnosti
Foto

K23a85r21e34l 38R77a25d98a

1. 5. 2013 16:34

Doporučil bych těm lidskoprávním aktivistům podívat se na situaci u nás. Dnešní vláda reguluje náš živit hůř než ti prokletí komunisti. Máme sice delší vodítko, ale pevněji utažené u krku.Rv

13 10
možnosti
MV

K celému blogu se vyjadřovat nebudu, jen by mě zajímal jeden detail ..... "Navíc v českém politickém systému již déle než sto let platí praxe, že právo jmenovat a vysílat diplomaty je výhradně v rukou prezidenta" ...... Kdo byl českým prezidentem v roce 1912?

Děkuji za odpověď.

_-1-_

7 5
možnosti
Foto

Myšleno obrazně, stejně jako když někdo po pár týdnech řekne "celé roky se s tebou zlobím"

4 3
možnosti
JS

Karma R^

Podobnému tématu jsem se věnoval v tomto článku: http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=320198

9 5
možnosti
ZH

Blábol k blábolu sedá, nebo jak je :-)to?

8 12
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik