Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wolodyjowski

21. 10. 2011 1:28
Tydlitátová je zlá, zakomplexovaná ženská

dtto celá její squadra jmenovitě Kostlán. R^R^R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 8. 2011 11:46
Vy nevíte proč

Přece proto, že jen v tom případě prodá nám, platícím čtenářům, dostatečný počet výtisků.

Vy máte dojem, že by čtenáři nejen Blesku,či (Rudého) Práva, ale dnes i MfD či HN tento tisk četli, kdy neobsahoval jeden skandál za druhým? Pravdivý či vymyšlený, zkreslený málo, hodně či obrovsky?

To je důvod, proč neustále někoho pomlouváme.   Dříve si stačily drbny na pavlačích. Když holt nové domy pavlače nemají ......

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 8. 2011 11:49
Re: Vy nevíte proč

Jen pro doplnění: i váš blog (vaše blogy) je plný honů na čarodějnice. Vy jste si zvolil za objekt "pravdoláskaře".  Zřejmě i vy tušíte, že bez "čarodějnic" byl nebyla dostatečná karma.

2 0
možnosti
PC

georgesco

24. 8. 2011 11:32
pravdoláskaři

Inu, v lecčems máte pravdu, ale vaše nekritické zbožšťování páně Klausovo to celé posouvá do obdobné sféry, jako vámi kritizované. Navíc to celé diskvalifikujete útoky proti všem, kdo nesdílejí Váš názor, které častujete poněkud ubohým termínem "pravdoláskaři".

0 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

24. 8. 2011 11:24
hmm

ja si teda pripadam spis jak v Nemecku dvacatych a tricatych let.:-/

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

24. 8. 2011 10:51
Plán KGB...

"poměrně bezbolestně převést českou společnost od centrálně řízené ekonomiky až k jedné z nejotevřenějších ekonomik Evropy" přesně podle plánu KGB, aby se majetek koncentroval v rukou bolševiků, bravo, spolněno podle plánz, teď ještě lezeme do zadku Putinovi, na recepci kecáme s Filipem, jen tak dál, pane prezidente... :-/

0 0
možnosti
JM

JardaM

24. 8. 2011 11:19
Re: Plán KGB...

máte na mysli třeba Siemens v ČKD nebo jihoafrický SAB v plzeňském pivovaru:-)? Velkokapitál v tomto případě není důležitý. Důležité je, že jsme nikdy nemuseli s dvoukolákem peněz pro chleba a že hodnota peněz, které jsme dostali v jednom měsíci jako výplatu byla před další výplatou jen o malinko nižší než před měsícem. V ostatních zemích to štěstí neměli.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

24. 8. 2011 10:49
Kdo si začal?

Toť otázka. Tenhle útočí na "devianty", ten na toho... :-/

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

24. 8. 2011 10:42
Skvělé.

0 0
možnosti
PJ

denver

24. 8. 2011 10:38
Velmi dobře!

odkrývat hnisající vřed pravdoláskařů je záslužná činnost. R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik