Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

epow

12. 2. 2012 20:40
Půjdou informace do televize?

Zajímalo by mě, jestli se tyto informace podaří protlačit i do něčeho většího než je iDnes blog - nějaký ten headline na novinkách, ČT, Nova ... Nebo už se tak stalo?

0 0
možnosti
MR

iluminat

11. 2. 2012 21:55
uz jen proto podporuji piraty

a o te situaci, ano a ne. Vylozenen se nelze, akorat se tuhle ubere a tam prida. Podle toho jak se chce

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

11. 2. 2012 20:32
Média v Ččesku jsou řízena z jednoho centra

, přebírajíbritské a americké zprávy - dozvídáme se tedy verzi jedné z válčících stran, a to ještě vždy té, která válku vyvolala. Proto se naše zprávy příliš neliší od dobových fašistických zpráv, Hitler však měl míste televize Goebelse, avšak my máme těch Goebelsů, pardon televizí několik (a všechny říkají to samé) R^

2 0
možnosti
RP

Roman01

11. 2. 2012 15:03
ehm

Takže abychom si to shrnuli. Jeden filmař tvrdí, že se v Syrii nic neděje a možná ještě pár videjí z youtube. Jinak všechny noviny tvrdí,že syrská armáda zabíjí civilisty a všechny televizní stanice na světě ukazují záběry, že to skutečně dělají. Komu tedy budeme věřit? Pokud bychom měli věřit vám, tak jak potom vysvětlit všechno to, co ukazují média? Je to světová konspirace? Uměl bych si při troše fantazie představit, že dejme tomu americká média potají někdo cenzuruje a říká jim, co mají vysílat. Ale proč by to samé psali i angličtí novináři, proč by to psali čeští novináři? Že by byl idnes taky pod kontrolou celosvětového spiknutí? A co arabské televize jako Al-Jazeera? Taky konspirace? Hmm, nemyslím si.

Co záběry jako jsou tyhle:

http://www.youtube.com/watch?v=QH7s7DyVeeY&feature=plcp&context=C3dd78c4UDOEgsToPDskJ_kgBlxCBwOcRoUFSDkxZ3

Je to všechno fotomontáž?

1 0
možnosti
M
JM

JardaM

11. 2. 2012 12:52
Příspěvky typu Těžký případ vypadají

jako dobře organizovaná anti antipropaganda (koneckonců Yeswecan Barack von Wall Street sám říkal, že je potřeba nasadit agenty na destruování internetových diskusí ve smyslu zesměšňování a znevěrohodňování nepohodlných článků obssahující tzv. konspirační teorie) A kříšťálový idnes tomu napomáhá tím, že přeprogramoval diskusní stránky tak, že se každému, kdo vstoupí do diskuse defaultně zobrazí jen doporučované příspěvky a spousta lidí si nepřeklikne na tlačítko "Všechny podle vláken". Takže jeden napíše dehonestující příspěvek, druhý ho okamžitě doporučí a nesouhlasné kritické reakce k tomuto příspěvku zůstávají schované ve vláknech. Já hned jak dopíšu, poprosím svou přítelkyni, aby můj příspěvek ze svého kompu doporučila, aby ho viděli všichni. Opět tak partikulárně zvítězí rozumu nad hmotou  ;-D protože pravda a láska už bohužel zvítězila všude, kde rozpřáhla své krvavé pařáty.

4 0
možnosti
DS

JamesBlond

11. 2. 2012 11:59
Tezky pripad

Na nekterych zanechala minulost tezke stopy, ze? Odhalil jste obrovske spiknuti od umakartoveho stolu v ceske kotline. Gratuluji. Takovou snusku hlouposti a poloprav jsem uz dlouho nedocetl az do konce. Kde chybi fakta a dukazy, nastupuje spekulace a fabulace podporena selektivne aplikovanou logikou.

3 0
možnosti
FS

aroneček

11. 2. 2012 12:07
Re: Tezky pripad

Jamesi...,Vy znáte tu situaci odkud?Plácáte nesmyslné věty a přitom neznáte nic.

4 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik