Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

konzerva

24. 8. 2012 18:52
Mýlíte se

Bohužel. Myslím, že po podobných výstupech ve Svatovítském chrámu a výrocích na účet papeže, nebo Duky,  jaké jste popsal, by dav povětšinou hýkal souhlasně blahem.  S Bohušem Sobotkovým v čele. Snad, kdyby někdo podobně pokálel památku nedávno zemřelého sv. V. a zaútočil na voskové srdce, nebo uspořádal podobné vystoupení před psím útulkem a neuctivě se vyjádřilm o jeho chovancích -  pak možná... :-) :-)

2 0
možnosti
MP

ztrewq

24. 8. 2012 14:45
porovnávaním

neporovnateľného (napríklad "napadnutý" patriarcha a paragraf o hanobení skupiny), a zase vyťahovanie "umeleckých, resp náboženských" textov a ich neporovnateľnosť s "hovnami" - hoci trochu inak (iný kontext, iná kultúra, iná doba) kríva na osem nôh. oni totiž všetci chceli nas*ať verchušku a darilo sa im to.

autor je alebo neznalý reálií, alebo je pokratcom, prípadne dostal zadanie.

to, ako ako vystupujú protestujúci odráža mentalitu ich cieľovej skupiny - prostého ľudu. volili zrozumiteľné slová. a aj miesto - má veriaci právo vedieť či ten "sluha" je BOŽÍ, alebo iba poluhuje " jeho prevoschoditeľstvu " ...

ps - videli ste niekto inauguráciu putina? ten jeho príchod palácovými chodbami lemovanými vojakmi v "historických rovnošatách" a v "historickom postoji"?

3 0
možnosti
VS

Astaroth

24. 8. 2012 15:10
Re: porovnávaním

Stacilo videt, jak tahal amfory nebo jezdil polonahy na koni a valel jsem se smichy. Ignauraci si dovedu zive predstavit.

2 0
možnosti
JL

uumaa

24. 8. 2012 14:14
Nechte Pussy Riot na pokoji!

Sám jste pokrytec!

3 0
možnosti
LC9

Led c 9

24. 8. 2012 15:23
Re: Nechte Pussy Riot na pokoji!

Beru vám dudlík na spaní?

0 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

24. 8. 2012 13:09
zastanci pussy riot

odmitaji srovnavani pripadu kun... se smetanou. ten pry dostal trest ne za nazor proti politikum ale za vandalismus. ale pussy riot byly podle tech samych lidi odsouzeny za utoky na putina.

coz je ukazkou idealniho pokrytectvi. nebot v rozsudku proti pussy riot neni nic o putinovi. tudiz poctive by bylo rici, stejne jako u smetany nejde o svobodu slova tak tady nejde o putina. to ze ho mely za cil? nezajimave, v rozsudku stejne jako u smetany to neni a hodnoti se jen rozsudek

1 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

24. 8. 2012 13:16
Re: zastanci pussy riot

já neschvaluju ani rozsudek nad Smetanou. A kromě toho odmítám srovnávat ty dva případy z toho důvodu, že zlo a bnespravedlnost v jedný zemi nijak neomlouvá ani neopravňuje nespravedlnost v jiných zemích....

1 0
možnosti
PA

Mathias

24. 8. 2012 13:02
Dobrý blog

souhlasím s Vámi. Co se týče výše trestu, je to pouze na ruské justici, kolik jim dala a nám do toho vůbec, ale vůbec nic není. A to můžou být ještě slepičky rády, že vlezly do pravoslavného chrámu a ne do mešity, protože tu už by asi živé neopustily:-P A pokud by se jim to podařilo, tak by stejně skončily po krk zahrabané v zemi a v děšti kamenů mířících na jejich hlavinky by přemýšlely, kde udělaly chybu.........

2 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

24. 8. 2012 13:08
Re: Dobrý blog

to je super argument, ještě napiš, jak by s nima zatočil Mao nebo Hitler, případně Ivan Hrozný...

2 0
možnosti
C

certik_bertik

24. 8. 2012 12:27
v

Chrámu svatého víta by tohle neprovedli, páč je tam ochranka a ve Westminsteru taky, takže vaše srovnání kulhá na obě nohy. Pokud by to provedly na nádvoří, tak by je asi policie sebrala a dostaly by pořádkovou pokutu. Jinak Pussy Riot s Plastic People mají společného celkem dost, hlavně to že ani jeden nic moc hudebního neuměl

0 0
možnosti

dva mraky

24. 8. 2012 12:23
A ty ostaní útoky na církev

Ty mají s PR nějakou souvislost, že tam visí?

0 0
možnosti
Š

škodaslov

24. 8. 2012 12:14
Rozdíl ?

Už to mám dole, ale zuřivě diskutující si toho nevšimli : jaký je vlastně rozdíl mezi Smetanou a Pussy Riot ?

0 0
možnosti
MH

g-point

24. 8. 2012 12:19
Re: Rozdíl ?

Smetana byl souzen za poškození cizí věci, Pussy Riot za šlápnutí na kuří oko

0 0
možnosti
MH

g-point

24. 8. 2012 11:59
Argumentace jak od prokurátora z 50. let

Výraz "hovno boží" byl namířen na patriarchu (ničím nedoložená doměnka autora) > byli uraženi a zhanobeni všichni věřící ??? A ještě navíc pro své vyznání ??? Ještěže už neexistuje inkvizice, protože Vy byste to v ní se svým "uměním" argumentace mohl daleko dotáhnout :-)

5 0
možnosti
PM

KOLDAK

24. 8. 2012 12:43
Re: Argumentace jak od prokurátora z 50. let

U nás podobní umělci bručí v base na tři roky. Místo "hovno Boží" sice zpívali "bílá síla", ale to je přece jedno, ne?

1 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik