Diskuse

Není co slavit

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

přesný popis... bohužel

1 1
možnosti
JV

J54a75n 13V34e57s46e98l68ý

26. 1. 2013 23:30

Rozhodně je co slavit! Václav Klaus konečně vypadne...

Ale už se zde zase vrací typicky česká slizká vlasnost. Rádobypravicově orientovaní levičáci podpořili socana a komunistu Zemana, který je obklopen spolupracovníky

nevalné pověsti, který byl podporován voliči ČSSD, komunistů, odboráři a kterého podpořilo i to zoufalé komunistické želé, co do druhého kola ani neprošlo.

Horovali pro něj, lhali v jeho jménu, volili jej. Teď když vyhrál, potřebují zase naskočit do rádobypravicového vlaku a na toho, koho podpořili ba dokonce volili, začnou plivat.

Jak se cítíte milý pane, když se ráno při holení vidíte v zrcadle? A pokud dobře, máte opravdu tak silný žaludek a nebo snad nějakou silnou oční vadu?  :-P

Jen zoufalá ubečená ovce bez svobody a sebeúcty neunese zodpovědnost své vlasní volby a je pro jistotu podělaná dopředu. Pro jistotu bečí "Kam vítr, tam plášť" a ani ne 12 hodin po konci voleb už zase rádobystatečně žvatlá "Já neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde"... Takže za chvíli stejný žvást napíšou Matějka, Vokšay, Streit a další "pravicoví" voliči MZ? ;-)

4 0
možnosti
JM

vysvětlovat něco člověku, který se ještě neprobral z pravolevých schémt je poněkud zbytečné, přečtěte si některé mé starší články, možná pochopíte, možná ne. Pravicovost a levicovost zde opravdu nejsou vůbec důležité, protože už nikdo nevytváří žádné ideje a vize. Každý jen slouží prachům a těm, kdo je vlastní a na všechno ostatní kašle. A je úplně jedno, ze které je strany. Už Platón před 2.500 lety definoval, že každá demokracie se dříve nebo později zvrhne v oligarchii. A to je přesně to v čem žijeme. Taky se tomu říká korporátní fašismus chcete-li. Pro mně Zeman znamená v tomto uspořádání menší zlo než Kárl.ALe to vůbec neznamená, že jsem z té volby nadšený. A vy si klidně žijte dál ve svém schématickém neplatném světě.

0 4
možnosti
VN

Druhé kolo voleb jsem vnímal jako takový lakmusový papírek. Zda tento národ již překonal svoje telecí léta či nikoliv. Zda již dospěl a dosáhl úrovně ostatních evropských civilizovaných národů či nikoliv.  Vzhledem k podmínkám za jakých Zeman vyhrál , musím konstatovat , že telecí léta pokračují. Že český národ dá za pravdu evidentním lžím a kydání špíny před slušností ..to jsem na jednu stranu tak trochu čekal a štve mne to. No nic..návrat do civilizované společnosti národů se odkládá.

5 2
možnosti
JV

J24a32n 74V64e44s36e71l60ý

26. 1. 2013 23:38

55-60 : 45-40 je typické české rozdělení na levici a pravici.

Národ dospěje a vrátí se mezi civilizované společnosti, až to pravo levě bude tak nějak dlouhodobě udržitelně +- 50:50.

Nedivte se, že socialisté, komunisti, odboráři, Fisher zvolili Zemana. Dalo se to čekat. Krásně se odkopali ti, co měli plnou hubu svobody, zodpovědnosti a pravicovosti a přesto podpořili Zemana. A jak se pomalu ukazuje, ani nemají obyčejnou slušnost stát si za svou volbou a nepozvracet se z toho, jak volili. A už teď si tvoří zbabělé alibi, aby se zase mohli nazývat pravicově smýšlejícími občany... ;-D

2 1
možnosti
Foto

Působí to paranoicky. Nemáte utkvělé představy, že vám někdo usiluje o život? My nepotřebujeme západní mafiány. Na lumpárny tu máme dost českých a ti se už, jak správně píšete, kolem nového prezidenta rojí.

7 5
možnosti
JM

byl bych rád, kdyby to byla jen má paranoia. Bohužel se obávám, že těch našich 5 rodin, co to tu mají pod palcem jsou jen místní dozorci, kteří se ani nepřibližují špičce pyramidy. Karel i Miloš musí jejich zájmy respektovat, ale zodpovídají se úplně jinde.

3 3
možnosti
IF

Perfektně napsáno R^ KARMA

4 3
možnosti
LV

Safra, zvolili jsme Zemana... Na koho teď budeme nadávat? No přece na něj! Vyhrál - může si za to sám. 

Tak do něj, věrní šikové! Nenechte na něm nit suchou! Ať je to, kdo je to, hlavně, že na něj můžeme kydat špínu! :-)

5 2
možnosti
ZB

Gratuluji k vítětství, ať se Vám dobře celých pět let zvrací a nadává.Pravda a láska přece jen zvítězila, říkal to Klaus...Takové voliče má Miloš všechny?

7 5
možnosti
JK

J73a35n 39K48l27á20s86e93k

26. 1. 2013 18:37

No ono to pět let být nemusí, už podle toho ksichtu Zeman zdravím zrovna nepřekypuje. A teď se možná uchlastá ještě dřív.

3 3
možnosti
RK

Zeman určitě nenechá národ, aby si v referendu zvolil Euro. :-)  Prezidentem může být maximálně dvakrát a není nejmenší důvod se domnívat, že do deseti let splníme kriteria pro přijetí. S tím Ruskem to snad nemyslíte vážně. Jsou to obyčejní businessmani jako všude jinde. Politika je nezajímá. Pokud usoudí že jim máme co nabídnout, koupí to. Pokud nám budou chtít něco prodat, nabídnou nám to. Jestli prezident bude v Kremlu leštit kliku je nepodstatné.

3 0
možnosti
JM

S tím Ruskem to vážně myslím. Ano byznysmeni to jsou, jenomže musí mít pocit bezpečí než investují nebo nechají investovat, protože ten vysoký byznys je o vztazích. Stačí pár dobře cílených vět v rámci prezidentského protokolu, důvěra je nahlodána a dveře do Ruska jsou zavřené.

2 2
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik