Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HS

Panáčku, myslím, že bzučení duševního naháče vašeho typu je naprosto směšné. prostě jste si troufli na starou paní. Kdyby tam seděl chlap, tak by vám to vysvětlil ručně a stručně. Možná by mu nestačil ani rohovník Foldyna.

4 4
možnosti
JM

Líbí se mi vaše spojení bzučící duševní naháč, byť si nejsem jist co to je.  Napadlo mně jediné významově odpovídající vysvětlení, že obnažuji veřejně své nitro a přitom bzučím? Tak jo, beru to za vskutku vybroušený argument v této diskusi. Jen nevím, jak duševní naháčství souvisí s údajným troufnutím si na starou paní. Kdybyste napsal srabi, tak by to bylo přímočařejší a srozumitelnější. Ale asi byste si nepřipadal originálně a intelektuálně. Čili, jak to tak vypadá, kdybyste tam seděl vy, asi by žádný problém nenastal. Jinak zaprvé jsem tam osobně nebyl, byť aktivismus svých spoluobčanů schvaluji. A za druhé jsem netušil, že věk z člověka snímá viny. Upřímné pokání, lítost za spáchané činy alespoň částečně ano, ale věk? Snad si paní Albright v blízkosti své smrti v budoucnu rozpomene na to, co se bližním nedělá a začne litovat. Zatím jen doufám, že orgány činné v trestním řízení rozhodnou správně v jejím evidentním selhání. Článek byl nicméně o něčem jiném. Všiml jste si toho?

2 2
možnosti
JT

J63i44r90i 84T40i81c26h35y

5. 11. 2012 0:05

zaujal jste mne v uvodu clanku zminkou o narodnostni cistce v Kosovu, ale po te jste mne uplne ztratil se slovy "fasisticka vlada USA".

3 0
možnosti
JM

Použil jsem termín korporátně fašistická vláda USA, jenž v 80. letech použil hudebník Frank Zappa, když varoval USA před tímto nebezpečím a nedávno republikánský kandidát na prezidenta Ron Paul potvrdil, že současný stav v USA nese znaky korporátního fašismu

http://www.youtube.com/watch?v=6gLDzDklTRU

8 3
možnosti
JS

Dobrý článek R^  Myslím si ale, že to pěkně schytáte. Madlenka a Hilary jsou zde tak nějak hájeny a napsat o nich pravdu se skoro nesmí.

6 4
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma R^

6 6
možnosti

P76e59t31r 61Š84l68e25d76e18r

4. 11. 2012 20:56

Dobře napsáno. R^

12 6
možnosti
JM

Je fajn, že poté co jste můj článek bez jakýchkoli argumentů onálepkoval, jste onálepkoval hned i sebe, šetříte tím práci jiným. Nálepkování je totiž snazší a rychlejší než diskuse.

5 4
možnosti
JM

Ta reakce patří Michalu Ledwońovi, nějak jsem se překlikl, takže se nenavázalo vlákno.

4 3
možnosti
Foto

"Šíření drog mezi populací je jednou z diverzních aktivit, kterou 

loutkoherci v pozadí politických loutek (vedle feminismu,

multikulturalismu, environmentalismu, homosexualismu a kultu násilí)

útočí na podstatu lidské společnosti, na její přirozené vzorce, jakými

jsou rodina, národ, tradiční hodnoty." Tohle souvětí mi zhruba naznačilo, jak moc vážně mám váš článek brát - tedy skoro vůbec. Ale z toho si nic nedělejte, já jsem jen pseudohumanistický pravdoláskař zmasírovaný oficiální propagandou...

5 14
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik