Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Sice budu volit Zemana, ale měl byste psát pravdivěji, či přesněji (pokud mé námitky někdo již použil, tak se omlouvám, diskuzi jsem jen prolétl).

1) v Kosovu, ani nikde jinde se nepoužívají bomby z ochuzeného uranu, na co by v bombách byl? Z ochuzeného uranu se dělají náboje do střelných zbraní, tedy do leteckých kanónů atd., jelikož má dobré protipancéřové vlastnosti. Navíc nevím, jak by mohl měnit DNA, když je ochuzený. Ano, při použití vznikají při hoření toxické a rakovinotvorné látky, ale ty se týkají jen daného zničeného obrněného cíle a nejbližšího okolí, takže se to dá vyčistit.

2) Schwarzenberga se netýkají a a ni netýkali Benešovy dekrety, takže jejich zrušením nic pro sebe nedosáhne. Majetek Hlubocké větvě byl zabaven na základě speciálního zákona, kterému se říká Lex Schwarzenberg, a který byl a je obrovské svinstvo v našem právním řádu.

2 0
možnosti
JH

J25a38n 22H49l84e38d56í10k

16. 1. 2013 16:26

tak zpotvořenou němčinu jsem dlouho nečetl, co vám Němci udělali, že nepíšete, jak vám zobák narostl???--- doporučuji to rozvleklé klábosení zkoncentrovat do 25ti slov

3 1
možnosti
JM

Reklamace: Google translator, já vládnu jen angličtinou

0 1
možnosti
VN

Jenom na okraj , píšete :

....to byla ta pidistrana Jidášů  odpadlých po neúspěšném vnitrstranickém puči v režii Václava Havla v roce 1997 od ODS....

Začátek dnešního úpadku ODS lze právě vidět v roce 1997 , kdy těmto "Jidášům" se nelíbily finanční a korupční skandály ODS. Kdyby se tehdy členové ODS zachovali  jako skupina pravidově myslících lidí , mohla by dnes být ODS moderní pravicovou stranou. Oni se zachovali jako hloupé stádo , následující svého vůdce a teď to mají. Akorát se divím , že to trvalo tak dlouho.

3 1
možnosti
ZB

Je to mnoho textu o ničem, tedy Schwarzenbergovi. Mediální masáž je dobře cílená na ty, kteří nemají vlastní názor, a proto přebírají rychle hloupé slogany, které jim někdo předloží. Začlo to Mádlem a Issovou a teď to pokračuje úspěšnou kampaní knížete. Kdyby Shwarzenberg chtěl pouze jít do náruče Evropy, pak by bylo vše v pořádku, ale on již pomohl rozdat společný majetek mnoha Čechů jedné zájmové organizaci, která si snad dokonce i myslí, že na Zemi zastupuje samotného Boha. Bohužel ani druhý kandidát není to pravé ořechové. Na druhé straně je třeba uznat, že neměli v prvním kole prezidentských voleb vážnějších soupeřů, a proto jsou oba ve finále.

4 3
možnosti
PZ

A jakpak k tomu "společnému majetku" mnohočechové přišli? Třeba znárodněním (= ukradením)?

5 2
možnosti
PK

P81e14t53r 76K18a25š90p29a33r

16. 1. 2013 13:38

1997 – 2007 ODA, 2004 -2010 senátorem za US-DEU , 2007 – 2009 ministr zahraničí za Stranu zelených, od 2009 člen TOP 09 ... Napřed napravo, potom nalevo, teď zas napravo... Která strana, ve které byl KS členem je nalevo ?

2 0
možnosti
PZ

První dva údaje jsou ve skutečnosti jedním, protože Schwarzenberga postavila ODA s US-DEU jako společného kandidáta. Čili ta politická turistika hnedle vypadá daleko méně impozantně, že?

2 0
možnosti
Foto

Mimochodem Berg neznamená německy hrad, ale horu.

4 0
možnosti
JM

Překlep opraven, díky :-)

1 1
možnosti
PZ

Typická směska přízemních žvástů člověka, jehož rozhled by stačil tak na šest tříd základky.

Zaprvé, přestože odtržení Kosova od Srbska byl z principu špatný krok, naši milí rusofilové a srbofilové zapomínají, že nespadl z čistého nebe - předcházel mu několikaletý ozbrojený pokus Srbska podobně odtrhnout od Chorvatska "Republiku Srpska Krajina" a od Bosny "Republiku Srbskou" (co autore, to bylo nebo nebylo v pořádku?) a nebýt tohoto předchozího vývoje, Západ by se díval na srbské patálie v Kosovu také jinak. Ovšem srbofilové zde záměrně války z 90. let taktně zamlčují, přestože je vedla stejná politická garnitura a stejný režim, který se poté rozhodl velmi pěkně zaúřadovat v Kosovu.

Zajímaly by mě důkazy toho, že Schwarzenberg jakkoli hodlá zpochybnit nebo zvrátit odsun sudetských Němců, z čeho to autor vyvěštil? Upozorňuji, že s vystěhováním jako takovým souhlasím (ač jako libertarián princip kolektivní viny neuznávám, zde vzhledem k tomu, že volby v první republice byly tajné nebylo možné skutečné rozbíječe a vlastizrádce od těch, kteří jimi nebyli, odlišit, a všichni víme, že ponechána zde, pokusila by se o to německá menšina znovu, vždyť roky 1936-38 nebyly zdaleka prvním pokusem), ovšem za vraždy, které nebyly žádnou konkrétní odplatou konkrétního činu se snad omluvit slušnost je, ne? Nebo se autor už také vidí s páskou rudých gardistů na ruce, coby pánem nad životem a smrtí jiných (a nejen Němců)?

No a pak je tu poslední blábol provinčního neználka, který splete zednáře a Bildenberg dohromady a ještě o nich má tak trapné představy, že průměrný socialistický konspiračních blábolící o tom, jak Američané nepřistáli na měsíci, bledne závistí.

Každopádně autore, projevil jste se opravdu jako VELMI typický Zemanův volič (a to nejen pro tyto volby). Gratuluji.

7 2
možnosti
Foto

No, a těch 360000 obětí. Zahynulo na 80.000 českých Židů, následky válečných operací cca 10.000 lidí-vojáků, ne zákonitě z Čech, a myslím 20.000 občanů jako obětí poprav, koncentráků náletů atd.

3 0
možnosti
Foto

"Snadno je knížete dosaditi, ale nesnadno dosazeného sesaditi"

Kosma, Kronika ceská, kniha prvá, kapitola V.

http://jirisoler.tripod.com/mocnar.html

[>-]

A snad abyste se již začali ucit novou hymnu, kmáni:

http://www.youtube.com/watch?v=7mz3xX8vrk0 EU

2 3
možnosti
PZ

Faltýn by si zřejmě představoval sesazení panovníka (v Kosmově době) nejlépe prostým lusknutím prstů :D

3 0
možnosti
MM

M33a41r33e40k 71M14a21n51n

16. 1. 2013 13:03

člověče, vy byste se měl léčit. zapšklej, neštastnej člověk, typickej klausovecRv

3 4
možnosti
JM

Jsem nemocnej, zapšklej a nešťastnej, protože se mnou nesouhlasíte? Tak jo.

2 2
možnosti
RH

A co pokusit se vyzdvihnout přednosti svého kandidáta a ne dehonestovat jeho konkurenta?

6 3
možnosti
JM

viz můj příspěvek v reakci na pana Antoše.

3 2
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik