Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petr.n_22

1. 4. 2012 0:39
Zrovna takové OCW

se kterým tito sympatizují, má jednoznačné spojení s globalisty, finančne se Sorosem, myšlenkově s Římským klubem. A pak že jim jde o svobodu ;-D

0 0
možnosti
CSMZTZ

chce se mi z toho zvracet

31. 3. 2012 23:18
jj

Uz jen proto ze Anonymous celou dobu shozeni internetu popirali na vsemoznych socialnich sitich, ale diky tomu co protlacuji a siri media si lidi mysli/mysleli uplne neco jineho.... Propaganda v primem prenosu..........co taky cekat kdyz media vlastni ti, kteri protlacuji v clanku zminene a zatim pozastavene smlouvy.

0 0
možnosti

lol

31. 3. 2012 22:52
Karma; dobrý článek!

>proč jsou některé jevy, které se jeví jako forma protestu proti

establishmentu důsledně informačně potlačovány a jiné, jako Wikileaks

nebo Anonymous jsou naopak zhusta medializovány. Jediným logickým

vysvětlením, ke kterému jsem došel je, že ty druhé mají nějaký,

establismentem předem daný, účel. !R^

0 0
možnosti
MR

iluminat

31. 3. 2012 23:12
Re: Karma; dobrý článek!

hlavne Wikileaks, vsechny ty zpravy byly uz jinde zverejneny, on je jen jak se rika trochu "ohral", a znovu naserviroval. A nic opravdu zavazneho. A taky, vzdy jen kritizoval Zapad, hlavne USA, Cina a muslimove - nic. Zavani to zapadnim MC-PC predpodelankovstvim, neco tak "odvazneho" se da cekat jen od statnich byrokratu.

0 0
možnosti
JD

jdobry

31. 3. 2012 22:21
trendy

Nejnovejsi trend je ukladat data do cloudu. Kdyz uz by se nepodarilo internet kontrolovat, nezbyva nez z nej tezit data. A ze se da tem velkym firmam verit? To vypravejte tem cinskym blogerum, jejihz jmena neni tezke najit a verily Googlu

0 0
možnosti

milinek

31. 3. 2012 22:19
Máme se na co těšit!

Názorný příklad je teď Čína. Po nedávné (fámě) převratu, vypínají co se dá. (zatím jen v Číně)Rv

0 0
možnosti
AKSS

Abadi Kwame stokrát smazaný

31. 3. 2012 21:06
To není nic nového...

To není nic nového - už A.C.Clarke psal ve svém románu Město a Hvězdy o roli rozvraceče jako stabilizačního prvku systému. Otázka je - co s tím chcete dělat? Nic? To jsem si myslel.

0 0
možnosti
MR

iluminat

31. 3. 2012 22:53
Re: To není nic nového...

ovsem nic noveho pod sluncem, to bylo i pred vynalezem telefonu, radia, TV a internetem. Veda a technika se meni, clovek ne

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik