Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

ntk_

23. 9. 2011 15:17
vytrácí se autentičnost a nezávislost a osobní pohled

hodně blogerů píše z velké části  témata co lidé chtějí číst a to ještě takovým způsobem co chtějí lidé slyšet  a vytrácí se tím nezávislost na téma, já osobně jsem pro možnost při editaci článku vypnout hodnocení karmou a nějaké upřednostňování (zaujalo vás nás) bych zrušil zcela.  A naopak vylepšil zařazení článků v katalogu blogu a dal na výběr čtenářům lepší přehled blogů dle témat, které je opravdu zajímají a mohou si tím lidé počíst, co je opravdu zajímá a to i starší blogy (vyhledávání je dobré ale není to vždy nejlepší). Myslím si, že cílem normálního blogera není sláva a být nejvíce čteným a psát do kola stejné věci co bez tak mají podložené ze stejných zdrojů (jestli vůbec) jako x jiných blogerů a jen je to jinak zabalený, ale naopak bloger by měl předat informaci kterou chce on předat, na témata co jeho zajímají, či potěšit nebo jen napsat své myšlenky a co si kdo o tom myslí už není prioritou... číst témata co jsou plné novin ? to nemáte nic co vás baví? jen pořád řešíte ?

0 0
možnosti
RF

maxipes Fík

23. 9. 2011 11:51
.

no jo, mít dva stejný sloupečky, to mě ještě nenapadlo, takový nový neotřelý pohled, to se musí promyslet ;-D

1 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVIII

23. 9. 2011 11:18
trochu mimo mísu

I v idnesu pracují lidé, kteří mají svůj subjektivní názor, který nikomu nevnucují (záložka "zaujalo nás" není nastavena implicitně jako jediný vstup do blogů). Nechcete, nekoukejte na tu záožku. Já to tak dělám a je mi fajn.

.

Další věc - blogy se zoufale často opakují, jde o nějakých 6-8 témat a ... koho zajímá již 25-tý článek na téma Kalouskova facka? Najít každý den blog, který by byl osobní, zajímavý a čtivě napsaný je skoro zázrak. Na zdejších blozích je příšerné množství politiky a hodpodských kydů, které jsou sice nejsledovanější, ale nudí, NUDÍ,  N U D Í !!!

4 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

23. 9. 2011 11:25
Re: trochu mimo mísu

R^:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

23. 9. 2011 11:08
Tady, dle mého soudu, kritika administrátorů není na místě.

To, co nejvíce čtenáře zajímá, a co se obyčejně točí okolo aktuálního dění ve společnosti, se tudíž zcela přirozeně objeví v zaujalo VÁS. Naopak rubriku zaujalo NÁS, chápu, jako upozornění na zajímavý článek, který by, právě pro svoji nežhavost, proplul bez povšimnutí, což by v několika případech mohla být velká škoda. Stále jsou zde čtenáři, kteří nemají zrovna chut řešit politiku, problémy ve společnosti a tkzv. žhavá témata a hledají naopak odpočinkové čtení a právě tady se jim nabízí jakýsi výběr. I zde samozřejmě záleží na adminovi, který článek vybere a zda se vkus toho či onoho shodne s tím naším či nikoli. Osobně si nemyslím, že by mělo nějaký větší význam, pokud by se v obou rubrikách nalézaly stejné články. Nelze kritizovat toho či onoho člověka za to, že má jiný vkus, než já a třeba i mnoho dalších. Zaujalo NÁS je zkrátka založena na výběru jednotlivce, tak to respektujme a mysleme si v klidu něco jiného. Jitka Gotterová

2 0
možnosti

lubossula

23. 9. 2011 11:20
Re: Tady, dle mého soudu, kritika administrátorů není na místě.

jsem rad, ze s vami mohu souhlasit. Jen s jednou poznamkou. Ono nemusi jit o odpocinkove cteni... Ale naopak o vysoce odborne cteni... O tak odborne, ze tomu jen malokdo rozumi. Treba zde http://dudr.blog.idnes.cz/ . A pak je tu ta rubrika zaujalo vas, ktera svedci o tom, ze politice, romum, skolstvi a zdravotnictvi rozumi kazdy, nebo si to alespon mysli.  Politice proto, ze kazdy byl zpravidla volit, romum proto, ze nejakeho v zivote potkal, skolstvi proto, ze chodil do skoly a zdravotnictvi proto, ze byl nekdy u lekare. A tu narazku na romy neberte osobne, kdyz uz jsme si snad par veci osvetlili:-))Berte to obecne;-D...

0 0
možnosti
C

Cynyc_

23. 9. 2011 11:00
Výběr redakce je přece záměrně disjuktní

s výběrem čtenářů, nemělo by smysl zařazovat stejné články do obou. A výběr redakce je podle mého pozorování zaměřen právě na témata, která nejsou tolik mediálně propírána, což jako čtenář, který většinu článků k propíraným tématům považuje za povrchní, hloupé a populistické mlácení prázdné slámy, jenom kvituji.

0 0
možnosti
JM

JardaM

23. 9. 2011 11:08
Re: Výběr redakce je přece záměrně disjuktní

díky za názor

0 0
možnosti
P

PitrisMaus

23. 9. 2011 10:19
..učení starodávných svitků způsobuje zrcadlo..[V]

VVV Chápu v mnohém činnost redakce MFDNES. Nikomu a nijak nepomáhá jen pouho pouhé-poukazování na problémy ve společnosti. Společnost došla do fáze (lidská civilizace), kdy je nám ukazováno stále častěji v nám známé realitě zrcadlo, ve kterém se odráží naše vlastní myšlení a jeho dopady, jeho skutečné a především reálné dopady do všech oblastí lidského života. Podle světoznámého kabalisty Mr. Laitmana je to stav, který je posledním stavem před skutečným zúčtováním, před zúčtováním, jehož průběh si ani nedokážeme představit. Ego je to, co nás žene do záhuby. Potřebujeme lidské osobnosti, jejich myšlení, srdečnost, lásku, přímé nápady a okamžitě zahájit diskuse na světové úrovni.Času moc nezbývá.

0 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

23. 9. 2011 10:16
Že tady lžou a manipulují už ví skoro každé malé dítě !!!!

Divím se, že s nimi ztrácíte čas 8-o

0 0
možnosti
OU

23. 9. 2011 10:09
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MM

myskamiki

23. 9. 2011 10:14
Re: zaujalo vás

na blogu toho moc nectu, je to furt dokola a da se rict, ze populisticke. Ale svym povysenectvim a pocitem, ze VY jste ti, kdo vi, co je to prave orechove, ze sebe delate pitomce, snad jeste vetsi, nez jsou ti, ktere se snazite kritizovat:-/

1 0
možnosti

lubossula

23. 9. 2011 9:58
predstavte si soudruhu,

ze mate uzenarstvi. Valna vetsina vasich zakazniku se spokoji se spekacky za 30 korun, ktere se spekacky maji spolecne jen to, ze jako spekacky vypadaji. Jako spravny uzenar si toho jste vedom. Nabizite tedy i skutecne spekacky za 80 korun. Protoze vite, ze ne vsem staci ty co jen jako spekacky vypadaji, ale chteji spekacky skutecne. Zaroven vite, ze kdybyste nabizel jen ty za 30, tak k vam nebudou chodit lide, kteri chteji nakupovat opravdu masne vyrobky a treba i kvalitni a cerstve maso z chovu nedalekeho statkare, jelikoz tem, kteri se spokoji se spekackem za 30 o kvalitni maso nejde, tak klidne budou kupovat chlazene ci mrazene maso s nejasnym a pochybnym puvodem. Takze soudruhu, servirujte si nahrazky kvality tam, kde to muzete svou vuli ovlivnit, preji vam uspech. Ostatnim doprejte krom nechutne nahrazky tez kvalitu, kterou nabizi tam, kde mu to patri..... A vy zase to podradne zbozi tam, kde to patri vam. Hezky den.

1 0
možnosti
MM

myskamiki

23. 9. 2011 10:12
Re: predstavte si soudruhu,

to je ale pitomost, ze?

Takze tady mame vlastne takove kulturtregry... skoda, ze kvalita jejich vlastnich clanku stoji za starou backoru, tak jak verit jejich "vkusu"? Vzdyt tito dobri lide v 99% ani neznaji svou zem (Slezsko, Morava...chuj

s tym, raz dame Trinec na Moravu, pak Pribor do Slezska, vsak co,

hlavne ze mame vytribeny vkus).

Ja si treba myslim, ze Vase clanky jsou slataniny. Kdo ma z nas pravdu?

0 0
možnosti
JB

hendrixx

23. 9. 2011 9:52
Tady nám někdo parazituje na Matějkovi

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/210432/Redakci-iDnescz-Ve-veci-vyberu-blogu-o-Romech-delate-velkou-chybu.html

A stejně jako Matějka taky nic nepochopil.

1 0
možnosti

lubossula

23. 9. 2011 9:58
Re: Tady nám někdo parazituje na Matějkovi

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik