Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Dejme tomu. Také nežeru všechno co nám veřejnoprávní média naservírují. Ale nechci sklouznout do druhého extrému a za jediný zdroj korektních informací považovat hysterické výkřiky na FB, diskuze "nesehnutých" nebo jiné zdroje, které samy sebe deklarovaly nezávislými. A tímhle jsou vaše blogy lehce načichlé.

P.S. k onomu zákonu o podřízení Ruské centrální banky vládě: snažit se vzbudit dojem, že v televizi je zpráva tabu jen proto, aby se to lidé, kteří na tuhle skutečnost můžou mít vliv nedozvěděli, je opravdu směšné. A mimochodem, dalo by se dlouze diskutovat, komu tento krok prospěje nejvíc. "Ruský lid" to určitě nebude.

7 0
možnosti
JM

Pravděpodobně ne, v tom máte pravdu, ale to neznamená, že to není důležitá informace, která by ve zprávách být měla. To, že není znamená, že se některým kruhům zatraceně nehodí do krámu. Nejsem na Facebooku ani jiných soc. sítích, obrázek jsem stáhl odjinud. Ze srovnávací fotky, kde levou stranou byl screenshot Aktuálně, jen na tom nebyl čitelný ten text pod snímkem, tak jsem to publikoval odděleně, poté co jsem Aktuálně stáhl samostatně a čitelné.

1 5
možnosti
HS

Milý marxisto,

tví stateční bouchači co si troufli na 70letou paní nebyli žádní hrdinové, ale zpovykaní holomci kteří se vecpali někam kde o ně nikdo nestál. Ona sama o Kosovu nerozhodla, rozhodli o něm hlavně sami Srbové. Nesnažte se nám tady nakukat, že to jsou mírumilovní beránci, stačí se podívat jen trochu do historie, dokonce ne příliš vzdálené. Že televize neinformuje o všem co vás zajímá, tedy o každém rudém pšouku, je váš problém. Stačí mi když si na FB stránkách lidí vašeho ražení přečtu jak jste slavili kravály v Řecku a upálená těhotná ženská vám byla u zadele. Dokonce jedna slečna se těšila až podobné kravály budete provozovat tady u nás, vy stateční občané.... Spíš bych si podle vašich řečí myslel, že se vám po té zelenkovské televizi stýská a naopak, stateční lidé vašeho ražení by nám ji velice rádi opět dopřáli!

7 3
možnosti
JM

Nazdár, tak z bzučícího duševního naháče jsem se vyvinul v milého marxistu. Roztomilé. Intelktuální maska spadla a zbyl zuřivý škleb. Já vám beru hračky, viďte? Honzíku, trošku se vydýchjte a zkuste mi třeba vysvětlit, proč nám např. Aktuálně interpretovalo fotku úplně jinak, než jaká byla skutečnost.

Jen pro vaši informaci jsem spíše konzervativnějšího (v těch společenských otázkách) a liberálnějšího (v těch ekonomických) zaměření a fašismus považuji za levicovou ideologii podobně jako komunismus. Obojí je morem lidstva. Však taky za obojím stojí ti samí lidé (nikdy jste neslyšel, jak Trockij projel celým Německem a skrze frontu až do Ruska v zapečetěném voze plném zlata od bankéřů, aby mohl financovat bolševickou revoluci? A Hitlera financovali ti samí lidé). A Madla je těchto kruhů dost významnou představitelkou. Má na rukou krev stejně jako oni. Nemám problém se sociální nerovností. Mám problém, když jsou lidi vražděni po tisících a miliónech kvůli benefitu několika.

3 6
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik