Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

12. 2. 2012 18:12
ten Ron Paul, bohuzel neni na politiku staveny

je to jako hodny dedecek z pohadky,a zije ve sve pohadce, ne v opravdovym svete. Bohuzel. Zije na krasnem oblacku kde si mysli ze kdyby uskutecnil jen JEDED bod toho co navrhuje, ze by ho nezabili jeste pred tim nez by to stacil zacit delat. Bohuzel.

Ale politika je nejen cirkus kde nas kandidati oblazujou samejma hovadinama a zadny nerekne co raci delat, uz jen proto ze delat moc nebudou a pokud ano same hovadiny. Nejhorsi na tom je ze je tenhle borrr .. verejny dum, stale lepsi nezli nejosvicenejsi diktadura. Co se da delat

0 0
možnosti
O

OliveraKatarina

12. 2. 2012 14:52
Jo jo, toto má být ta demokracie....))))

Neustálé vrtění  psem ......:-P:-PRvRv

0 0
možnosti
V

viet

12. 2. 2012 12:05
Fixlování

Koneckonců, republikáni mají s fixlováním voleb bohaté zkušenosti, viz zvolení G.W. Bushe za prezidenta jeho bratrem Na Floridě. 8-o

0 0
možnosti
PZ

Karlik1263

12. 2. 2012 13:25
Ron Paul

Sorry Ron Paul nema sanci. Ten zvoleny nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik