Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K1

kopretinka 1

29. 5. 2012 16:53
z deníku Břeclavsko

Toto byla první zpráva, kterou zveřejnili v deníku Břeclavsko. To ale nic nemění na tom, že je to celé nějaké podezřelé.

„Mladík se chtěl ukázat před kamarádkami a na chodbě osmého patra bytového domu předváděl gymnastické prvky. Uklouzl a spadl o patro níž, kde se narazil na zábradlí," řekl jihomoravský kriminalista Luděk Blahák.

0 0
možnosti
MC

greybeard-

29. 5. 2012 16:14
Děkuju,

přesně stejné otázky jsem pokládal blogerům české i romské národnosti, většinou jsem byl pohrdavě odbyt, že vymýšlím hovadiny. Vzhledem k tomu, že jsem vyrostl v dobách kdy ne vše co bylo psané byla pravda a že pravda byla skryta mezi řádky i tady je to snad celkem jasné. Než zpátky na Ukrajinu...................................

0 0
možnosti
K1

kopretinka 1

29. 5. 2012 12:15
malá připomínka...

taky jste pořádně kauzu nesledoval a teď si přihříváte polívčičku:-/   Z žádného balkonu Petr nespadl, ale baletil na zábradlí v 8. patře činžáku, odtud se propadl do patra 7.  To byla první a jediná zpráva policie, vše ostatní si vymysleli, čtenáři, blogeři, popř. i novináři.  Druhá nepravdivá věc je, že Petra odvezla sanitka, od začátku tvrdila jeho maminka, že jí stačil zavolat a odvezla ho do nemocnice sama.  Nevím, kolik pater má činžák za Shopping centrem, kde ho maminka naložila, může těch 8 mít a odtud je to k údajnému místu napadení pár kroků, tak si myslím, že ho tam kamarádi mohli dopravit než maminka přijela.  To jsou jen moje připomínky, abyste pořád nešpekulovali, jestli balkon nebo zábradlí a sanitka ......8-o

2 0
možnosti
JM

JardaM

29. 5. 2012 12:47
Re: malá připomínka...

Vyjádření mluvčího policie jsem si pustil několikrát, abych vyloučil špatné pochopení. O schodišti nepadlo ani slovo. Já jsem ve svém textu zmínil i to schodišťové zábradlí, ale protože ve vyjádření policie není o schodišti ani zmínka, nevyloučil jsem ani ostatní alternativy. To, že se nad kauzou bez řádného vysvětlení prudce zavřela voda je neoddiskutovatelný fakt. Třeba máte pravdu, ale nikdo to uspokojivě nevysvětlil, takže pochybnosti.

0 0
možnosti
A

Alka1

29. 5. 2012 11:49
Tvé otázky nezodpovím...

ale... kdo uměl číst mezi řádky v Rudém Právu.. ten ví své...;-)

0 0
možnosti
JM

JardaM

29. 5. 2012 12:13
Re: Tvé otázky nezodpovím...

R^

0 0
možnosti
JN

Pepan11

29. 5. 2012 11:20
skutecne to muze byt jinak

Vzpominate, jak prokurator (z Jihlavy) pozval hlavni svedkyni v kauze cunek do cukrarny a nad dortem ji premlouval, at uplne zmeni vypoved, ze se ji nic nestane. Jinde by sel pred soud, tady normalka.

Takze - co kdyz taky prijel nejaky reprezentant, nabidl nejakou premii, a nebo naopak pozdeji neprodlouzeni pobytu, a tak vznikla verze nova. Prekvapovalo by to nekoho?

4 0
možnosti
PH

petrph

29. 5. 2012 11:04
čím míň se v tom média budou nimrat, tím líp

Taky by vůbec někoho mohlo napadnout,proč se vlastně měl bát mámy a  proč to vůbec musel shazovat akurát na Cikáni. Kdyby prostě přiznal že blbnul na zábradlí, nic by se mu nestalo - kolikrát asi každý z nás odněkud spadnul že lezl kam neměl. Mohl říct že někde uklouzl a spadnul, , že si půjčil kolo nebo skateboard a vymlátil se na něm..Je v tom až příliš nejasného.Jakože samozřejmě ani jeho výslech na detektoru pravdy není zrovna důkazem (spíš naopak, psychický labilního člověka může spíš rozhodit a pak policajtům odkýve všechno co chtěj).takže média pochopitelně zastávají vyčkávací pozici pro případ že by se vynořila další varianta...

3 0
možnosti
VC

veverka Chip

29. 5. 2012 11:03
taky mi to připomíná praktiky STB

např: v r.´78 vyšlo tiskem, že ABBA havarovala ve vrtulníku a přitom jim zakázali vstup do ČSSR

1 0
možnosti
R

reverend3

29. 5. 2012 10:52
Přesně.

Přesně takto, jsem pochyboval minulý týden. Ohledně pádu z a na patro, ohledně cikánů ze Slovenska(dodáno cikány z Česka),ohledně odchodu z místa pádu a těžkého zranění na místo uložení a nálezu, atd. A opravdu, nic, vše utichlo, jako mávnutím kouzelného (výstražněpeněžního) proutku.Vše je v pořádku, jede se dál, močálem černým, kolem bílých skal.

7 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

29. 5. 2012 10:42
Hmmm...

...very good, s hlavou i patou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik