Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Prezident si vytírá ústavními principy. To by nemělo těšit nikoho.

2 4
možnosti
KN

K94a96r38e90l 11N28o59v74á37k

25. 6. 2013 23:34

A nemohl byste nám prozradit jakými?;-)

3 1
možnosti
PS

P91e13t60r 73S51k32á17c18e26l

25. 6. 2013 22:42

Protože po roce 1990 známe od mediokracie protěžované jen ty tři pány, proto jsou jedničky v politice, autore? Proto taky jsme tam, kde jsme, víte? 

Jeden zrušil zbrojovky (řekl A) a neřekl (B).Tisíce rodin bez možnosti slušného výdělku. Druhý zhasl, dovolil krachu světově proslulých firem. Další desetitisíce nezaměstnaných živitelů rodin. No a třetí přitáhl k nám "investory", to je story. Oni potom táhnou dál na východ. To byl záměr či co? Další nezaměstnaní po nich zůstávají. Takže neschopní chlapci, kteří sami nemaje zkušenosti, učí se za pochodu. Jak jeden z nich přiznal nedávno. A přítelíčkování jen kvete, opoziční smlouvou potvrzeno. Už aby je nahradili skuteční politici, jiná generace. Bude líp.R^

0 1
možnosti
KN

K40a56r47e28l 44N70o34v54á71k

25. 6. 2013 23:36

"Už aby je nahradili skuteční politici, jiná generace." A kde je budete v tom marastu, který tady programově tuneldědek založil, hledat????????

1 1
možnosti
AP

Tak, základní otázka je, jestli je rozpočtové provizorium proti voličům a nebo v jejich prospěch. ;-)

0 0
možnosti
JM

Státní rozpočet se bohužel podílí více než 40ti% na tvorbě HDP. Zastavení všech investic by umrtvilo naši ekonomiku lépe než humanitární bombardování.

1 1
možnosti
Foto

I27g19o75r 62P66o65s56t55l

25. 6. 2013 22:13

Všichni řeší, jestli vláda taková nebo maková, do řádných nebo předčasných voleb. Ale co volby vyřeší? Už jste viděli vyléčit chromou nohu výměnou berlí? Babička říkávala "lejno jako kravěnec". Pokud bude sněmovna plná takovéto "volené elity" (kterak je označila paní Němcová), tak má babička pravdu. Největší politický i mravní humus zdaleka není viditelná politika parlamentu ale vnitrostranické primárky. Úspěch v politice není o tom, co kdo umí ale o tom, co kdo snese. A po průchodu takovýmto sítem mnoho skutečné elity nezůstane, jen ta "volená".

4 0
možnosti
Foto

Vnímám to hodně obdobně :) R^

2 0
možnosti
MD

Diskuse u jinych clanku se toci kolem vasich uvah a mnohe vam davaji v podstate za pravdu. Ja zustavam zatim u cteni bez uzavreni vlastniho pohledu.

1 0
možnosti
Foto

domnívám se, že Vaše konstrukce jsou poněkud krkolomné

1 3
možnosti
RK

Napsal jste neskutečnou pitomost. :-) Osobně by mi byly milejší předčasné volby, jenže voličům se podařilo v těch posledních do PS propašovat VV, což znamená pořádnou tragédii. Jejich odnož LIDEM na tom není finančně tak dobře jako Bárta s Klasnovou, takže se dá očekávat, že ten rok tam budou chtít doklepat. Ať se nám to líbí nebo ne, parlament je legitimní a jestliže se mu podařilo získat 101 hlasů, pak nejspíš není důvod aby vládl někdo jiný. Rusnok pochopitelně důvěru nezíská, skončí to tak, že stejně za čas pověří Zeman sestavením vlády Němcovou. Dojde jen ke zbytečnému chaosu. Tedy ještě většímu, než způsobil Nečas. Pochopitelně ODS by mohla přijít s někým lepším a vláda by si zasloužila víc změn.   No a co se týče Temelínu. Nejsme v situaci, kdy by byla zvýšená poptávka po el. energii, ceny šly dolů a nová elektrárna by byla prodělečná. Navíc paradoxně by další JE dál snížila cenu na burze. V tomhle má Kalousek pravdu. Mít na faktuře kromě podpory FVE ještě podporu JE, to už by český občan nerozdýchal.

0 2
možnosti
JM

Mohl bych reagovat podobně jako vy, ale nebudu. Myslím, že se mýlíte. Přečtěte si ústavu. Přečtěte s také, co všechno ti dva všechno napáchali. Ale nesmíte to číst na iHned nebo Respektu, ty patří kromě Bakaly knížeti. V otázce dostavby Temelína, myslím není podstatný názor ani váš ani můj. Podstatné je, že je to velký kšeft a strategický pro zemi, která to bude dodávat. A já jen poukazuji na to, že většinu z toho zmatku, co teď u nás panuje, má na svědomí právě ten boj Rusů a Američanů. Kalousek s KvS jen kalí vodu pro Merkelovou, která si naběhla na vlastní vidle svých ekoblouznivých prohlášení. To je vše. FVE a JE bych nesrovnával. FVE je čistý vtip. To, kolik bude potřeba elektřiny v Evropě, až Angela pozavírá německé JE vy ani já netušíme. Ani jaká bude poptávka v době spuštění nových bloků u nás. Takže považuji vaši poznámku v tomto směru za irelevantní. Myslím, že ČEZ si to umí spočítat.

4 1
možnosti
JS

To myslíte vážně nebo si děláte srandu?

0 0
možnosti