Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Jack Russell

20. 3. 2011 0:31
Pane Moučko, každý jsme nějaký.

Mě nevadí, že jste pravicový liberál. Nevadilo by mi, ani kdybyste byl komunista, socan nebo neonacista. Váš článek nedokážu odborně posoudit, ale předpokládám, že nevaříte z vody a nejste přívržencem konspirativních teorií. Já tomu, co píšete věřím. Věřím a jsem zděšen. Protože potvrzuje moje mínění o "neviditelnosti" šachistů, hrajících na šachovnici světové politiky. Vždy jen čas ukáže, kdo a kam kterou figurou táhnul, kdo dostal mat a kdo vyhrál. Spolehlivým vodítkem při hledání pravdy je ono osvědčené "Qui bono?".

0 0
možnosti
PK

skeptický

19. 3. 2011 19:08
O hamižnosti

Váš článek popisuje odvěkou touhu nahé opoce mít se nejlíp a nejraději nejlíp ze všech včetně harému samic. Není to jiné chování, nez jaké pozoruje např. v tlupě paviánů.

No a ti ostatní samci se dominantnímu podvolí a jistě v duchu remcají. Neuspokojené, nedominantní nahé opice mají možnost si tuhle frustraci vybít alepoň verbálně, případně nejakou to VŘSR. Ale vše marno, alfa samec je jen jeden i po sociálně spravedlivých revolucích.

Naštěstí v naší civilizaci je veřejné brblání povoleno, dokonce i pořádání veřejných shromáždění, kde účastníci mohou pranýřovat Velkého Satana.

Jak je tomu v islámských zemích nevím...

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

19. 3. 2011 17:21
Lépe bych se nevyjádřil...Karma !!!

Víte pane Moučko, mám asi stejný názor,jako Vy. Bohužel, tzv.dnešní "pravicí" jsem, nebo jsme takto smýšlející lidé označování za ultrapravičáky, nacionalisty a odtud není daleko k onálepkování - fašista. Všichni ti dnešní rádoby-pravičáci nejsou nic jiného, než komunisté a socialisté převlečení do jiných kabátů. Každý jeden z nich se chce nechat řídit centrálně, jelikož vědí, že čím větší byrokracie a zdaleka, tím lepší místo pro korupci,klientelismus a pod. To, že se nikde nemluví a hlavně se až na pár výjimek nikde nezmiňuje "bezúročné" půjčování v islámských bankách, mne čím dá víc přesvědčuje o tom, že nejen ropa je tou hlavní příčinou za následným vměšováním se do politiky Libye.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

19. 3. 2011 7:35
A hlavně

ti trpaslíci! To už věděl Cimrman! Všude vlezou a strašně se množej! A pokud je trpasík ještě navíc židovský bankéř ...Tak to ani Adama B. Bartoše z Hájkem z Hrádku nad Vltavou dohromady,  ještě nenapadlo! ;-D

0 0
možnosti
PB

Barkynson

18. 3. 2011 22:00
karma,

vyborně a pravdivě zhodnocené výpady do arabských zemí.Já se jen skutečně divím, jak to může někdo z Čech schvalovat, sami jsme tu tolik let měli pomocníky a všichni jsme si přáli, aby už odtáhli pomáhat jinam, dnes pokud to provádí někdo jinde a na jiných, jsme snad i schopní tomu fandit, přičemž jde opět jen a jen o prachy, určitě né o člověka jak se prezentuje...

0 0
možnosti
M

magelan

18. 3. 2011 22:15
Re: karma,

Já se ani nedivím. Člověk je jedno z nejhorších stvoření, jaké se kdy na světě objevilo. Dějiny jsou toho plné. Proč bychom ausgreched zrovna my v Česku měli být vyjímkou...

0 0
možnosti
LI

levicový intelektuál

18. 3. 2011 20:26
1

V jednom odstavci píšete,že jde o ovládnutí světa a v dalším se dozvím,že už to tak vlastně bylo před velkou válkou.Tak jak to vlastně je?

0 0
možnosti
M

magelan

18. 3. 2011 22:14
Re: 1

Ovládnutí světa není ovládnutí fotbalovho hřiště. Takováhle legrace trochu potrvá.

0 0
možnosti
S

sanhedrinovich

18. 3. 2011 20:12
Napsal jste to přesně

Jim nejde o demokracii. Jim jde o majetek a moc. Když viděli, že by to Kaddáfí vyhrál,

museli jeho nepřátelům nějak pomoct. Jim nejde o ukončení konfliktu, které by bezesporu bez jejich zákroku nastalo. Jsou nenažraní a nenažraní se jednoho dne zalknou. Pane autore, dobrý článek jdoucí na podstatu.R^

0 0
možnosti
MN

lunak

18. 3. 2011 20:05
Co to má být?

Opět jsem se spletl a přečetl jsem si váš článek... Formálně dobře, ale ten obsah - katastrofa... Že vy jste zakuklený neonacista?

0 0
možnosti