Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Chcete vedet tajemstvi? Ja vam reknu jak to tak nejak dopadne. Obama po nalehani radoby rozezlene kancerly Merkove a po vymysleni alespon castecne verehodny historky prislibil, ze vysvetli, proc spechuje spojence. Obama prileti do Nemecka, chvili bude tlachat s Merklovou za zavrenymi dvermi a pak Merkova prohlasi, ze pan Obama slibil vetsi dohled nad timto sledovacim systemem a ujistil ji, ze slouzi jen k eliminaci nebezpecnych lidi v ramci boje proti terorismu. Pripomeneme si, co pro nas udelala amerika behem druhe svetove a co vsechno napachali teroriste 11.zari 2001 a tim se to tak nejak uzavre, s tim, ze lide kteri nic nedelaji se skutecne nemusi cecho bat... (tedy alespon do chvile, dokud treba nezacnou pochybovat o Obamovi anebo sympatizovat treba s Ron Paulem a podobne)

0 1
možnosti
MR

To je stara pravda, uz jsem taky na to napsal prispevek, ale stale si bude hodne lidi myslet ze to je nekaky novy fenomen, a hlavne jen treba americky. Snowdenu tu uz bylo, rikavalo se jim zradce, a byvavali popraveni. Jakymkoliv rezimem. Dnes se jim rika vselijak, i hrdinove nebo obeti, neco jako vrah nebo zlodej uz take neni tim co byval ale narusitel, udajny..., nebo sociopat, atd.

0 1
možnosti
OT

Tak nějak souhlasím s vaším článkem. Krom toho si myslím, že podobně se sleduje Amerika ze strany EU či jejích jednotlivých států. A ne-li, pak jsou ve vedení států, rozvědek atd jen amatéři a blbci. Můžu být s kýmkoliv kamarád, ale stále platí, že důvěřuj, ale prověřuj!!

2 2
možnosti
LF

Opravdu je to spolek führerů, kteří si jako obvykle hrají na to, že neměli žádné tušení ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik