Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Moment, takže vy jste tam nebyl? Nezlobte se na mě, ale kritizovat něco a neznat to, může jenom hlupák. Jakou souvislost s Krajčem a Klusem má Okamura a Janeček, to mi hlava nebere. Ano řečeno vašimi slovy, je důležitý jenom nadpis, kterým jste si pojistil čtenost blogu. Když není o čem psát a co sdělit vybereme si známé jméno. Až navštívíte koncert jednoho nebo druhého a budete mít věcné připomínky, možná vás začnou lidi brát vážně. Přeji příjemné hospodské remcání.

1 0
možnosti

Pokud někdo napíše článek na základě prý to bylo tak a tak, je to naprosto irelevantní. Váš článek nelze brát vážně, mnoho slov o ničem. A míchat projev Kluse na koncertě, nota bene na kterém jste nebyl, s oněmi politiky, no comment..

1 0
možnosti
AN

Tak jsem tu měli  Nečase, Němcovou, Bendu, Drábka, Kalouska a spol.  a taky nebylo moc  do zpěvu. To je demokracie, že když zklamali jedni, lidé si mohou zvolit jiné, jen kdysi to měla "Strana" na věčné časy a nikdy jinak. Jestli budou nově zvolení lepší, uvidíme.

0 0
možnosti
Foto

Pane Morochoviči, srovnávat popěvky pana Kluse s velikánem češtiny Jarkem Nohavicou a Karlem Plíhalem, který si "umí hrát se slůvky" je mařením času. Mimo těchto dvou textařů a pana Horáčka není t.č. v ČR nikdo, jehož texty by za něco stály.

0 0
možnosti
PU

P49e22t47r 47U20h32e17r

4. 9. 2013 16:51

A ještě Lou Fanánek Hagen, prosím. Některé jeho texty, hlavně starší, jsou opravdu povedené. S výše zmíněnými pány ho ale nejde srovnávat :-)

0 0
možnosti
Foto

TAKŽE jste tam nebyl, ale moralizujete? Co dodat...;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1534x
Obyčejný občan, kterého ale zajímají běžné starosti nás všech...

Seznam rubrik