Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

knox

17. 11. 2011 10:21
hlasování na CT

snad nevěříte na to hlasování v CT24 ? to není názor veřejnosti,ale souboj placených " klikačů" politických stran. Rv

0 0
možnosti
K

kaktusak

17. 11. 2011 0:52
Poslance si platíme z daní proto,

aby hájili naše zájmy před pochybnými experimenty Kalouskovy vlády. Takže jen ať obstruují.

0 0
možnosti
LC

jáša

17. 11. 2011 0:36
Kudy z toho ven?.

Kudy ukazujete Vy, rozhodně ne. Tudy cesta nevede. Není pravda, že není potřeba stát a jeho orgány. Otázkou je jeho produktivita. A otázkou je hlavně morálka. Morální člověk nelže, nekrade, neloupí, je slušný ke druhým, nenadřazuje se. Kdyby všechno toto fungovalo alespoň .......... , tak všechny tyto problémy by tady nebyly, alespoň ne v tak hrozivém rozsahu.

0 0
možnosti
AN

TondaN

16. 11. 2011 21:11
třeba tou obstrukcí

nám chtěli něco vzkázat,třeba něco tom jak to vypadá,když vítěz bere vše,nebo tak něco. ale na mě nedejte,já už jsem starej a určitě se pletu;-D

jo,a zítra oslavte to ,jak se všichni máme líp:-/

0 0
možnosti
MS

milanorlovák

16. 11. 2011 17:42
Kudy z toho ven

Pane Jane,nechť ukáží socdemáci,jak umí nakládat s penězi,řídit stát!Doposud co dělali,nestálo zanic.Akce čisté ruce,ve vězení skončili Svoboda,Snopková (ČSSD).Občané žijte poctivě,paně Sobotka si šetřil na byt z poslaneckých náhrad,každý jiný obyčejný( podle Paroubka )/normální(podle Rátha)člověk musí všechny příspěvky,náhrady doložit účtenkami, potvrzením o platu a pod. a co nemůže doložit,musí vrátit,nebo si hradit ze svého!Já jako bezplatný dárce krve musím předložit koupenou jízdenku,jinak mi neproplatí cestovné,nestačí jen nadiktovat adresu!!Proč se doktoři nedomáhali vyšších platů za vlády socdemáků,nebo snad v té době měli platy dostatečně vysoké?!Socdemáci chcou jen rozdávat potřebným a brát jen nepotřebným tj. úspěšným! Ať dělám co dělám,jěště jsem neslyšel nic jiného než, že zavedou progresívní daň na plat od 100000 Kč a výše a to jím bude stačit na všechno !!!???Už se těším na ten blahobyt !? Budeme se mít určitě líp,nebo snad platí " dobře už bylo"!!! Ať žije ČSSD a KSČM!!

1 0
možnosti
PH

petrph

16. 11. 2011 17:15
a máte snad dojem že ti poslanci

Když neobstruují, tak řádně pracují? To si doufám nemyslíte-to jste snad viděl na konci když obstrukce skončily. Poslanci koalice během pár desítek minut odhlasovali velkou řadu zákonů. Vůbec o nich nejednali, neprojednávali o čem jsou, zda jsou vhodné pro občany, co jim přinesou, atd..prostě pro ně zvedli ruku jak jim bylo nařízeno.. To je také v pořádku?

1 0
možnosti
JK

Kubri ml.

16. 11. 2011 16:14
Na jednu stranu jsem doufal, že ...

že budete uvažovat dobře. Dobrý začátek článku.. Pak ale.. Armáda: Když nás někdo napadne, tak kdo bude bránit? Nebo se automaticky podřídíme jako Němcům? Když ubudou úřednici, kdo zaplatí ty rodiny, kterým táta nebo máma nebude domů nosit peníze? A senát? Může dělat co chce, ale slouží jako kontrolní správa vlády v demokratickém ustanovení a je jeho povinností.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1533x
Obyčejný občan, kterého ale zajímají běžné starosti nás všech...

Seznam rubrik