Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

mahdi

17. 11. 2011 21:42
Ale ale

1) Ačkoli M.Bílka zrovna jako trenéra nemusím, jako hráč byl dobrý. Pochybuje, že někdo dal víc gólů ze standardek než on.

2) Ono se to moc neví, ale před rokem nebo dvěma proběhla dost zásadní "revoluce" v žákovských soutěžích s cílem řešit vámi kritizované nedostatky českých hráčů. Navíc U17, U19 i U21 byly letos úspěšné. To je nedějné, jen ty hráče nenechat se zahrabat mezi 50 jinými někde v Anglii nebo v Itálii, jako se to stalo hráčům ze stříbrné U20.

0 0
možnosti
JH

Pepe I

17. 11. 2011 21:37
Celkem výstižné,

ale možná bych nesouhlasil s těmi zahraničními trenéry u mládeže, jen by zdražovali již takhle nenažraný fotbalový byznys. Máme u nás dost navrátilců, kteří toho v postkariérním životě nemají moc co nabídnout, a pokud nebudou brát trénování mládeže pod svojí úroveň, mohou své zkušenosti předávat. Za dvacet let svobodného fotbalového trhu jsou jich stovky - teď máme bez angažmá "mezinárodně uznávaného" Haška, který si v našem fotbale poslední dobou spíš "zadělal"; může si to odpracovat... Bohužel na Hřebíkovi vidím, že trenér jeho kvalit a vyznání může v Česku působit jen u mládeže, protože starší primadony nejsou ochotny na jeho náročný (i když účinný a úspěšný) systém hry přistoupit. Perspektivu vidím v M. Haškovi, který Hřebíkův styl nejen zažil, ale i se ho snaží aplikovat ve Spartě, bohužel ještě pořád nemá k dispozici pro tento styl hry ten správný kádr, ale snaží se. Repre je otázka sama pro sebe; tak dobrý los na kvalifikaci a baráž mít a nepostoupit = to by bylo na oprať

0 0
možnosti