Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Objevila jsem Vás dneska - a mám z toho radost. Chtěla jsem Vám napsat, ale znáte to, pořád nebyl čas a najednou už nepracujete tam, kde dříve. Chtěla jsem Vás vyzpovídat, jaké jste měl pocity z aukce fotek dětí - omlouvám se za link, ale nenašla jsem na Vás email ... http://marcelatobiasova.blog.idnes.cz/c/375384/Pro-dobrou-vec-anebo-ze-by-ne.html. ... aby bylo jasné, o co mi jde.

0 0
možnosti
Foto

Mně zpočátku vadilo zpochybňování úrovně OH. Dva WC v jedné místnosti, přechod pro chodce do záhonu, atd. stále na obrazovce.Chybička se vloudí. Sportovci si nestěžovali, ba i chválili. Rusům jsem nikdy nefandila, měli jsme jich u nás v prostoru po dvacet let dost, ale OH byly připraveny pěkně a v krásné přírodě.

Také jsem zaznamenala častý výrok zpovídaných sportovců, a sice - dopadlo to jak to dopadlo. Dagmar

0 0
možnosti
MP

Tak určitěěě ... Martine, poslala jsem vám hlas jako objevu roku. Podívejte se už kruciž na Lenku Faltejskovou, je v nominaci na všechny ostatní ceny!!! Ozvěte se někdy, ráda vás uvidím. V Marie

0 0
možnosti
Foto

Dnes ráno jsem ve Studiu 6 shlédla cca 5ti minutový on-line rozhovor s Robertem Zárubou na téma "Úspěch našich hokejistů" Tolik synonym ke slovům Prohra a Neúspěch zabalených do smysluplných souvětí, jsem jakteživa neslyšela..Robert je profesionál každým coulem a smekám před jeho rétorickými dovednostmi..

Jarda Jágr komunikaci v pracovní náplni nemá, tudíž už 3 dny s médii nekomunikuje vůbec...nedivím se a chápu...protože co říct, a nekecat :-)

1 0
možnosti

tak to se fakt musím smát, a dokonce před pár lety měl skvělej fejeton na to užívání si Jan Rejžek, čili kdoví jestli neopajcoval něco i od něj - ale třeba panu Moravcovi stačí i ta bramborová medaile - jistěže s e můžeme nechat inspirovat, ale protože nevěřím, že pan Moravec to v Týdnu nečetl, tak měl kápnout barvu a poznamenat třeba něco ve smyslu: V Týdnu byl skvělej článek ale protože jej všichni nečtete, tak vám sem dám svou variaci, jako Salieri;-D

0 1
možnosti
JH

Ono to asi není lehké vymyslet smysluplnou otázku.

A vy byste navíc chtěl, aby novináři uměli česky?

0 1
možnosti
Foto

Dotaz na adminy - nešlo by jedno místo v titulce trvale označit textem - "REZERVOVÁNO PRO PANA MORAVCE" ? ;-D

0 5
možnosti

Vláďo, špatná strategie, měl jsi počkat až třeba pan Moravec napíše článek o protekčních dětech, dejme tomu jak Had vzal teď do Soči zeťáka Barinku - a pak se teprve zeptat:-)

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ty anglicismy jsou hrozné. Nevím, proč se užívá název curling a ne hezký český lední metaná. Také mi rve uši, když naši fanoušci řvou "gól", místo aby křičeli "branka"!

0 2
možnosti
PK

P68a78v87e67l 34K86u13l41a

20. 2. 2014 19:16

Musel jsem si otrit oci nosocistoplenou, jak jste me rozesmal

2 0
možnosti
VK

"Od nás to vypadalo jako nacvičená akce: Jarda jel po levém křídle a pak to dal pod sebe na kruhy a vy jste pak pálil do prázdné brány - jak jste to viděl z Vašeho pohledu?" 

"Nó, my jsme to cvičili - Jarda mi to dal zleva na kruhy a já pak střílel na prázdnou bránu". 

"Děkuji za rozhovor" :D

A teď spíš řekněte, co má ten sportovec vymyslet za odpověď...

5 0
možnosti
DM

..no jasně, ptát se vítěze po výhře "Jak se cítíte?" mně nadzvedává úplně stejně, jako otázka reportérů celebritám, které navštívily Prahu "..a jak se vám líbí Praha?"  (případně Česko )... vždycky toužebně čekám, že se třeba konečně najde někdo, kdo neřekne "super, skvělá země, úžasní lidé", ale skutečné dojmy, třeba "vůbec ne, před hotelem to smrdělo a v té snobské restauraci mi špatně spočítali účet a servírka byla drzá... (apod.)"...:-)

2 0
možnosti

tak to je snad všude, třeba taky otázky adeptkám v soutěž Slečna České republiky, nejen u celebrit či v Soči;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8878x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik