Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přeji pěkný den Martine, přidám svoji malou trošku do Vašeho velkého mlýna, rád bych také popřál vše nej.. k Vaší nominaci na Blogera roku:-). Martine, vnímám ten článek doufám správně. Nejsem sice jako bloger na blogu iDNES nijak dlouho, ale rád také píši o snad "podstatě věcí". Mám podobný článek jako je ten Váš ze 4.3.2014 tady: http://milannovy.blog.idnes.cz/c/399313/Strejdo-mu-z-pusy-tece-neco-cervenyho-proc-lezi-na-zemi.html, snažil jsem se jít rovněž až na podstatu sportovního dění a dopadů do myslí lidí, sportovců a všeho toho hemžení kolem. Děkuji za Váš zajímavý pohled, učím se rád od lidí, kteří jsou v blogování podstatně dále a dokáží vystihovat onu "snad podstatu věcí". Díky ještě jednou, že mohu sdílet i Vaše zkušenostiR^

0 0
možnosti

..jen doplněk k těm barvám na vlajce....není to nelogické...ale plně odpovídající pravidlům...pravidlům heraldickým...i barvy a znaky na štítech rytířů se vždy posuzují z pozice, do ten štít drží.....tedy bílá VPRAVO...z pohledu protistojícího pak pochopitelně vlevo.

0 1
možnosti

A29d15a55m 14S85t83a49v21a

13. 2. 2014 16:40

. "Ale nedělají jich náhodou míň než třeba televizní komentátoři či píšící novináři, kteří o olympiádě referují?"   R^R^

0 0
možnosti

Domnívám se, že ty úpravy pravidel ve skocích na lyžích "zavinily" televizní přenosy-prý se kvůli nekolikanásobnému znovuzačínání kola při změně počasí zdržovalo ... Ale proč u některých skokových disciplín musí být trojkolová kvalifikace (první opravy, semifinále, finále) a pořád se začíná znovu, taky nechápu - co kdyby se prostě pořád počítalo to nejpovedenější kolo? Ostatní by měli/měli šanci to překonat ... Asi bychom měli o dvě medaile víc, možná i jednu stříbrnou - ale o to nejde: vadí mi především ta preference riskování za každou cenu: udělal jsi výkon? Nic neznamená, pokud ho nezopakuješ ... Martina, rozumím a naprosto souhlasím! R^

0 0
možnosti

J70i89r92i 19M55a34l51i53n28a

13. 2. 2014 14:30

Na "pobihajici psy" si nikdo nestezoval. Ochranci zvirat se pozastavili nad tim, ze vetsina volne zijicich psu byla postrilena nebo otravena.

2 0
možnosti

8-o ;-D tak snad abyste se na to vůbec nekoukal, abyste neměl psychické následky ....

1 4
možnosti

Velmi hezky napsáno - ode mě karma.R^

Tam, kde se výkon nedá přesně změřit (krasobruslení, slopestyle, jízda na boulích...) bude vždy hrát roli lidský faktor, nicméně rozhodčí by měli mít aspoň striktněji daná pravidla za co mají dávat body a kolik. S těmi skoky na lyžích rovněž souhlas - také mně nyní přijdou z pohledu diváka méně atraktivní.

2 0
možnosti

Z42d95e89n40a 65K18o30č18í

13. 2. 2014 10:44

Pane Moravče, jinými slovy - to co vám vadí je spíš problém samotných sportovních svazů a nikoliv organizátorů olympiády. Dokonce připouštíte že tolik mediálně ventilované problémy jsou prakticky totožné, jako tomu bylo i u ostatních pořadatelů podobných akcích, takž vám vlastně vadí pouze někteří čeští fanoušci. !!;-)

8 0
možnosti

:) Ano, podle mě to orgnizátři zvládají výtečně! To, že někde něco není dodělané, nebo něco lehce nefunguje, to jsou fakt jen drobnosti. A samozřejmě - někteří je rádi vypíchnou..

3 0
možnosti

S postupovým systémem nic neuděláte. Například v atletice můžete v rozběhu vytvořit světový rekord a pro finále je vám to platné, jako mrtvému zimník. Nebo v kvalifikaci hodu oštěpem postoupíte nejlepším výkonem ze všech a ve finále pak vyhraje někdo, kdo hodí o 5 metrů méně.

5 0
možnosti

Pokud jde o závod skokanů na středním můstku vyhrál ten kdo skákal nejlépe a byl opravdu nejlepší, bez ohledu na změnu pravidel.Sporty, kde rozhodčí bodují za styl jsou vždy problém, jako vše co se nedá přesně změřit.Jinak díky za zajímavé informace přímo z místa konání OH.

1 0
možnosti

I ti skokani mají body za styl, jak se jim povede telemark, atd

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik