Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vsichni jsou expendables, krome par geniu. Ale to ma vyhodu ze to cloveka cinni svobodnejsim :-)

0 0
možnosti
Foto

Supr… já jsem se příjemně pobavila… scénu s "piškoty" mám zažitou osobně… ;-)

0 0
možnosti
PB

P98e27t64r 46B39í35l74e58k

4. 2. 2014 20:31

tak hlavu vzhůru

0 0
možnosti
JS

J13a72n 91S16e17d96l19á41k

4. 2. 2014 5:22

Je být "bez práce" a bez práce... to první je docela prde*l, jenže dnes už to neni takový podporu celkem vočesali a takhle na zimu se i melouchy hůř sháněj, i když kdo chce, ten si najde...

0 0
možnosti
VV

Je dobře, že se Martim Moravec se ztrátou zaměstnání celkem v pohodě vyrovnává.

Zřejmě si uvědomuje, že člověk nemůže mít všechno. Dnes je doba, kdy si může koupit banány  bez fronty, zase ale přišel o zaměstnání a tím o jednu důležitou životní jistotu. Je to věc pohledu. Určitě i před lety by se našla  spousta lidí, kteří by rádi v krámech

banány  bez fronty a rádi by strpěli ztrátu bydlení, zaměstnání a možnost skončit jako bezdomovec. Jak píši, je to věc volby.V

0 1
možnosti
PK

zaměstnání nikdy nebylo a nebude životní jistota.. je to pouze okov, který vás neustále drží ve strachu a nejistotě.. je to ovšem téma, které přesahuje prostor diskuzního příspěvku a rozhodně to není jenom o banánech:-)

3 2
možnosti
KN

Prostě být bez práce, tedy aspoň trochu slušně placené .... není většinou o co stát.

A platí to pro novináře, dělníky, techniky, .....

PS.

Na druhou stranu, když se mi to stalo před mnoha léty, kdy mi bylo okolo 30, tak to byl super čas na knížky, cizí jazyky, cestování atd.

Dnes jako otec a manžel, bych to jako supr až tak neviděl, ale chtěl bych se něco naučit, třeba rusky příp. + zákl. špaňelštiny a např. Autocad, protože při práci to s učením je už nějak horší. Stresy, přesčasy, únava, ... Obdivuji dálkové studenty.

Pointa : Se stoupajícím věkem se tedy více začínám bát o práci. Nějak mě to nadšené a skoro společensky povinné pravicování a odsuzování např. nezaměstnaných přechází.

9 0
možnosti
TK

Bejt bez práce je nádhera. Taky jsem to půl roku absolvoval. Vyšlo mi to krásně na léto. Stihl jsem si mezitím zajet do destinací, kam už jsem se chystal delší dobu. Užít si svobody, zdokonalit se v několika málo koníčcích, na které jsem během práce neměl čas. Po pěti měsících jsem si začínal připadat přejedený svobodou, když mi známý psali, jak je to v prací skvělý. Vnitřně jsem začínal být nejistý, i když peněz bylo stále dost. Teď už zas těžce vydělávám. A už vím, že kecali. Mám skvělou práci, baví mě, ale ten pracovní týden mě stejně vždy semele. Starosti, stres a už přichází stereotyp. A představa že v létě budu mít jen dva, tři tejdny volno, to mě pěkně.... :) Jinak vše je samozřejmě o penězích, bohužel.

7 1
možnosti
PK

Vždycky máte na výběr - peníze nebo život. Stačí se nebát a vykročit.. ;-)

9 0
možnosti
JL

Je fakt, že když se slušné procento nafoukaných pravičáckých novinářů ocitne na dlažbě, začnou třeba být naše média sociálně citlivější. Nebo když jim platy spadnou na celostátní průměr a budou mít z toho živit manželku na mateřské, děti a platit hypotéku. ;-)

4 5
možnosti
JL

On pan Moravec, koukám je sporťák, tak ten o politice asi nic neví.

1 0
možnosti
KN

Kdyby Slonková pochopila, jak jste oblíbený, a vyrazila místo Vás raději někoho jiného, tak by to bylo OK ?

To byste tyto blogy nepsal ?

PS.

Ztratit práci je pro většinu lidí hodně stresová záležitost, takoví padestátníci v severních Čechách nebo na severní Moravě by Vám mohli vyprávět.

Dochází i na novináře, kdy spousta půjde z oboru.

Navíc, dle mého názoru, IDNES, LN mají na současném marasmu svými manipulacemi a kampaněmi velký podíl. Dnes už kmotři tolik mediálních lokajíku nepotřebují. Poslední odstavec neberte, prosím, osobně, neznám Vaši tvorbu, pouze jsem popsal svůj názor na profesi mainstream. novináře v ČR. Navíc jste mladý, inteligentní, žijete v Praze, tak proč se takhle veřejně drásat ?

2 0
možnosti
MM

Ale já se zas tak nedrásám. Nebo to aspoň nebyl záměr. Čistě jsem chtěl pokračovat v tom, co jsem dělal v magazínu několik let. Psát tyhle kratší útvary. A musím si jen zvykat, že čtenářstvo na blogu je trochu jiné... Já jsem snad nikdy nikým namanipuloval - v tom má psaní o sportu a pak pro magazín výhodu :-) M.

5 1
možnosti
JL

No gratuluju, on člověka humor přejde, když po půl roce o nic nezavadí, prima je to tak 3-4 měsíce, když jste v balíku. A na ty piškoty bych se vykašlal, s tímhle egem budete mít těžkej život. ;-D

1 0
možnosti
MM

Moje ego bylo dole, i když jsem ještě nepsal a chodil na vesnici k sousedům pro mlíko :-) M.

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik