Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

Čtvrteční sloupeček mě přimněl k doznání, že patřím k těm staromilcům, co s přáteli stále ještě mluví z očí do očí a email používáme hlavně k tomu, domluvit termín a místo nějakého srazu. Dokonce jsem tak zaostalá, že přání k Vánocům či k narozeninám posílám poštou a vlastnoručně napsaná, bez použití předtištěných textů. Jestli to s námi takhle půjde dál, možná, že si začneme připíjet vínečkem přes displejík. Bude to jednodušší, můžeme zůstat v županu. Sloupečky jsou fakt super, některé starší mám stále v paměti, třeba ten Entr, mami, ten bych si s chutí přečetla znovu. Třeba se poštěstí...?

1 0
možnosti
PK

:-) Ano, 'mejlíky' jsou pohodlnější a rychlejší, než se někomu podívat do očí. Ale já asi taky žiju, podobně jako autor článku, v dávných třetihorách, kde si lidé povídají ústně ne elektronicky. Doufám, že tento druh lidí nevymře jako dinosauři.

1 0
možnosti
RN

Je doba mailů, tak proč ne, ale mluvené slovo, osobní kontakt, emoce, nenahraditelné.

0 0
možnosti
Foto

Černé na bílém má větší váhu a nevyprchá tak rychle jako mluvené slovo.

0 0
možnosti
RL

Martine,trefa do černého, zdrobněliny také nesnáším, ale také se přiznám,že jsem trochu " srab "... ;-) Neshody se známou jsem razantně řešila mailem,ale z očí do očí bych jí to takto nikdy neřekla, takže :  " máš pravdu, předsedo !  " Asi ta naše česká povaha ???

1 0
možnosti
AK

Určitě máte pravdu, ale na druhé straně, kdyby nebylo mejlíků, byli bychom mnohem pasivnější  při vyjadřování názorů, kontaktování přátel apod. Chce to jen tu správnou míru.

1 0
možnosti
AR

A15d98a56m 29R76y91c90h96l25ý

27. 2. 2014 18:47

Tak nevím jak vy, ale já kolegovi řeknu osobně, že jdeme na oběd nebo i něco nepříjemného..mailem si posíláme nahaté ženy ;-)

1 0
možnosti
RE

Mně spíš připadá, že maily slouží k rozesílání plošných pitomostí typu ,,Peněžní anděl". ,,Ty vole" nebo ,,Jak se máš" jsem snad v mailu ještě neviděl.

1 0
možnosti
Foto

Kde to žijete? Takový není celý svět, možná ten Váš. Já se radši nepřidám,kdybych mluvila víc než dosud, asi by mne okolí umlátilo.

4 1
možnosti
Foto

Svatá pravda, jdeme na víno?

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik