Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Hlavne, aby tam nebola ebola...

0 0
možnosti
VS

Zdravím do daleka!  Dnes ráno jsem na Vás vzpomněla, že už  jistě píšete další čtvrteční  zajímavý sloupek a o čem asi bude. Ovšem, že až z Jižní Afriky je překvapení,  hezké a jako vždy je psáno s nadhledem a humorem. Vuvuzela  se hodí i k vypuzení nepohodlné návštěvy........ Šťastnou cestu!

0 0
možnosti
Foto

Já bych to srdce měla a stejk z antilopy či pštrosa bych si určitě dala. Ale co budete dělat s tou vuvuzelou? Používat se to snad už nesmí, tak to bude jako pracholap-suvenýr? Abych pravdu řekla, nevím ani jak to vypadá.

Ale safari určitě krásné, budete moci žít nějaký čas z těch krásných zážitků.

0 0
možnosti
KD

K51a24r50e39l 79D68u86b

3. 4. 2014 10:17

Jižní Afrika byla krásná země.  I když jsme hned po příletu dostali ve firmě zbraň a radu, "nikdo to nezapomeňte v kanclu". Už je to třicet let.

Safari je zážitek, ale když jdu v jihočeském vysokém lese brzo ráno na houby a vidím srnky, tak je to hezčí pohled než zaprášená vyprahlá Afrika i s nosorožcem. Toho mohu vidět každý den v ZOO. Steak z antilopy nebo pštrosa,... to máte pravdu.

 Po tom se mi stýská. A víno mají díky původně německým vinařům skvělé. Ale už to není ta země co bývala.

P.S. Autore, pokud vytáhnete v Praze tu vuvuzelu, pozor, někdo by vám ji mohl přerazit o hlavu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8873x
Novinář - aspoň tak to měl 14 let napsané ve smlouvě s redakcí MF DNES. Začínal tam nedělními službami při druhé fotbalové lize, končil sloupky ve čtvrtečním magazínu, který osm let vedl.

Seznam rubrik