Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Mr-Rubikon

20. 11. 2009 17:24
Obávám se naopak, že

právě ona hrozba rozpadu, patřičně úderně a opakovaně medializovaná a udržovaná (za naše peníze) bude tím, co bohužel udrží EU ješte dlouho uměle pohromadě. Strach je totiž ten nejlepší prostředek k téměř čemukoliv.

0 0
možnosti
V

v.moravan

20. 11. 2009 21:01
Re: Obávám se naopak, že

Děkuji za názor. Nevím zda jsem to pochopil správně. To by se ale museli vypořádat s imigranty a na to nemají. Určitě ne se současnou "politikou".

0 0
možnosti
TT

tolan

4. 11. 2009 18:41
Koukám, že bloger Špáta se v diskuzi chová jako hovado

Nešetří urážkami, ani sprosťárnami. Přečtěte si laskavě své příspěvky, pane takyblogere.

RvRvRv

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 11. 2009 23:34
Re: Koukám, že bloger Špáta se v diskuzi chová jako hovado

Co Vám :-)vadí na plodné diskusi s novodobou Libuškou, jež věští 4. socialistickou říši? Že byste byl opravdu až tak prudérní? 

0 0
možnosti
C

ctenar1970

4. 11. 2009 13:18
Byt vami bych zadal odstpoupit z EU

a sami vybudovat opravdouvou kapitalistickou spolecnost po-cesku(?) a se svymi odvaznymi prateli (jako Polsko,Balticke staty,Ukrajina,Kosovo...)tvorit nejakou Unii proti Rusku,Cine,EU,komunistum na celem svete,samozrejme, nejdrive mate si najit misto v riti Amiku

0 0
možnosti
V

v.moravan

4. 11. 2009 13:26
Re: Byt vami bych zadal odstpoupit z EU

Bez ekonomicky neefektivních přistěhovalců a bez nemakčenských darmožroutů by se to jistě podařilo. Tam kam říkáte amíkům EU poleze stejně prošel službou ve dvou armádách a kdybyste věděl v jakém jsou stavu, tak byste se v řadě k těm amíkům tlačil dopředu, to vám mohu garantovat.

0 0
možnosti
JP

Dale Cooper

4. 11. 2009 12:43
No jo, a co takhle nějaký argument?

Stále dokola paranoidní představy o tom, jak už si na nás v Bruselu brousí, a jak nám to tady pěkně osladí.

Už se proberte. EU (a celý svět) není jenom o nás. Už hezky dlouho se o našem osudu rozhoduje za našimi hranicemi. A nyní máme za celou historii největší možnost to rozhodování ovlivňovat...

Navíc je EU momentálně ekonomicky nejsilnějším geografickým uskupením na světě a LS jí dodá větší pružnost rozhodování a větší sílu navenek.

Podmínky se změnily a uvažování ve stylu třicátých let minulého století už jaksi není to pravé...

0 0
možnosti
V

v.moravan

4. 11. 2009 13:10
Re: No jo, a co takhle nějaký argument?

Nevím jak jste sledoval poslední události, ale tím co se stalo včera nám právě minimalizovali šanci něco ovlivnit. Navíc jak jsem psal v článku - stav věcí respektuji, ale chci od "elit" záruky k případné odpovědnosti. Nebuďte naivní Národní státy EU nemohou být nikdy takto jednotní - protože velké země to nedopustí, vždy se budou prosazovat nad zbytek. Nejsme Amerika, kde je to teoreticky možné, protože jsou tam všichni cizinci, ale tady máme tisíciletou historii - mnohdy nevraživou. A jak je možno vidět hraje to roli pořád. Přehlížením zřejmých věcí půjde celý evropský projekt tak akorát do kytek. Eu musí být formovaná jinak než se nás snaží přesvědčit. Jediné co tím setím větru sklidí je bouře. Byl bych přešťasten kdyby to tak nebylo, ale nechápu proč bychom to jen měli riskovat, když alternativa existuje.

0 0
možnosti
S

sir.Humprey

4. 11. 2009 12:25
Žádnej respekt. Jdu do odboje

0 0
možnosti
V

v.moravan

4. 11. 2009 13:03
Re: Žádnej respekt. Jdu do odboje

Já se zamyslel nad tím kam případně emigrovat? Možná by nám jako původním evropanům z milosti mohli udělat rezervaci jako pro původní obyvatele Ameriky. Kde by všichni co se nechtějí nechat multukulti nebo eurosocialisticky zdegenerovat našli útočiště. Troufám si tvrdit, že by to území by bylo nutno dát větší než by nakonec zůstalo samotné unii.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 11. 2009 11:20
Pravdu možná díte,

ale jaksi je cítit, že jenom tu svou. Dokud se nenaučíte respektovat i jiné pohledy, bude s Vámi i těžko rozumná řeč. Dokud se nenaučíte poslouchat jiné názory než jen ty své, budete píšícím tragédem. Až se párkrát vyspíte, zjistíte, že strach měl u Vás zase jednou příliš velké oči. Neprožívejte tak to, že není zrovna po Vašem. Chcete-li setrvat v té poloze tragické, rád Vám po zaslání adresy z Vaší strany pošlu kapesník.

0 0
možnosti
RJ

molok

4. 11. 2009 10:38
Autore

co nabízíte vy, když se za 5,10 let nestane s Českou Republikou lautr nic, za co by mohl LS? ;-)

0 0
možnosti
D

david1851

4. 11. 2009 10:27
demokracie

Lisabonskou smlouvu schvalil parlament, prosla u nas standardnim demokratickym procesem, bylo by dobre kdyby jeji odpurci toto vzali na vedomi. Klaus prekracoval sve kompetence, nikdo mu takove nesveril. Umeni prohravat je velmi dulezite pane autore. Osobne bych byl pro referendum, ale pravicove strany v cele s Klausem se referenda bali celou svou karieru jak cert krize, proto u nas ani nebylo v ustave zacleneno.

0 0
možnosti
O

o.kostal

4. 11. 2009 10:24
Ej, a ted se do Vas pusti ...

ale uzijme si posledni chvilky svobody slova, protoze za par mesicu nam to Elektronicka Totalitni EU zatrhne.

0 0
možnosti