Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdo tu nedávno uvedl, že v USA je to nejhorší, prý 200 mrtvých za rok. V USA žije asi 330 mil. obyvatel. U nás 10 mil. Přepočítáno na 10 mil je to pro USA 6 obětí, u nás 18. Divné.

V daném případě to asi nebude Hérostratův syndrom, ale nenávist vůči rodině a spolužákům.

0 0
možnosti
Foto

Zpravodaj ČRo: "Hromadných střeleb v USA bylo letos více než dnů v roce." Pokud se to vynásobí čtyřmi, což je minimální počet obětí hromadné střelby, výsledek je skoro 1500 lidí. Respektuji váš názor, ale věřím, že to bude slavomanie podmíněná tou nenávistí, o které mluvíte.

0 0
možnosti
Foto

I76v73o 92C21i43l51i12c92h

1. 1. 2024 17:30

"Je to ponejvíce americký fenomén. Následuje Velká Británie, Austrálie a další. Tento fenomén má co dělat, dle výpovědi střelců, s legální dostupností zbraní."

Ve Velké Británii i Austrálii legální střelné zbraně zrovna moc dostupné nejsou...

0 0
možnosti
Foto

Pravda, moje chyba. Děkuji. Ve videu, natočeném před rokem, se naopak říká: Velká Británie, Austrálie a Nový Zéland v důsledku takových událostí dostupnost zbraní omezily.

1 0
možnosti
Foto

Asi byste si měla vy nebo pan profesor ujasnit, s čím taková střelba a pohnutky střelce korelují. Domnívám se, že v blogu jsou diskutabilní tvrzení a závěry odporující závěrům odborníků.

1 0
možnosti
Foto

Jaká tvrzení? Předpokládám, že názor pana profesora není jediný možný, ale také je to názor odborníka. Vždy se opírá o současné vědecké poznatky a data, ale může mít jiný názor než je většinový či všeobecně uznávaný.

3 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 319x
 

Chci dělat osvětu, psát o psychických problémech a jejich léčení, ze své i sdílené zkušenosti.

 

lorenzova.m@centrum.cz

Seznam rubrik