Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Werich o nevěře: "Jó, naskytnou se okolnosti, kdy vy jste tady a ona tam a má ji tam, kde je, zatímco tahle ji má tady, kde jste vy. To je taky komponent, se kterým se musí počítat. Ale když víte, že mezi vámi se hodně kryje a málo přečnívá, pak při troše inteligence se to dá přejít bez žárlivosti. Když je to opravdu takhle, pak ten samotný pohyb to nemůže zvrátit. V tom mají anekdoty o lordech pravdu: sám o sobě je to komický pohyb".

2 0
možnosti
Foto

Manželka říkával: " Zahni, ale ať má úroveň"

0 0
možnosti
Foto

Každý je pánem svého těla a může si s ním dělat co chce. Pokud se smluvně nezavážu k dodržování věrnosti a to samé nepožaduji od svého partnera (manželky, manžela) pak lze žít plnohodnotný partnerský život, založený na toleranci, svobodě a radosti ze společného života, což jsou důležitější hodnoty, než jakási pofiderní věrnost o které všichni sní a stejně ji většina nedodržuje.

0 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, souhlasím. Nejsem pro "svatouškovství" . Jde o to lhaní a podvádění, to je to, co není zdravé.(A co jsem zažívala jako dítě doma.) Jistěže záleží na tom vztahu, jaký je. A je to vždycky věc obou, jak to spolu mají. Podle mne, jsou-li k sobě partneři upřímní a v pohodě s tím, jak to má ten druhý, je to vždycky v pořádku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 319x
 

Chci dělat osvětu, psát o psychických problémech a jejich léčení, ze své i sdílené zkušenosti.

 

lorenzova.m@centrum.cz

Seznam rubrik