Zeman vyvolává úvahy o své nesvéprávnosti, že by analogie s Ludvíkem Svobodou?

Poslední slovní eskapády pana Zemana zase oživily myšlenky na téma, co s ním? Tento člověk posedlý démonem pomsty, za své nezvolení v roce 2003, se mstí neustále a trvale.

Zeman je trvalým znehodnocovačem významu úřadu prezidenta republiky. Za své funkční období už napáchal spoustu šíleností, které bavily lidi s nízkou potřebou vzdělávání.

Skandálně se zachoval při prezentaci korunovačních klenotů, pochlebuje rúzným Putinům, Alijevům , Si-Pchingům a dalším velmi pochybným autoritářům.

Hraje si na selektora, když odmítá vzdělávat handicapované děti se zdravými. Hanobí svátek studentstva, když obsadí pietní místo s extremisty, kteří se pasou na lidské tragédii.

Máme prezidenta, který vyzývá k likvidaci svého politického protivníka, velmi zřetelně se naklání doprava,  zdá se mnohým, že nabírá hodně hnědé barvy.

Úřad prezidenta republiky dostává se Zemanem na frak, je zneužíván pro osobní afekty současného držitele, tento pak vychází vstříc masám, které svůj obzor zakončují sledováním Novy a četbou bulvárních nesmyslů. Tato činnost totiž nevyžaduje úvahy, rozbory, analýzy a syntézy, je povrchní a zemanovcům libá.

V historii máme příklad, kdy Ludvíka Svobodu odstavili od úřadu, neb se ukázal býti nesvéprávným.

U Miloše Zemana se k tomuti stavu blížíme. Zeman hluboko lidsky klesl, když jeho jedinou motivací je nenávist a pomsta.

Až s odstupem vychází najevo koho stvořila přímá volba, tento zbrklý akt nedomyšlený do konců.

Tak máme prezidenta, který místo vizionářských myšlenek, který místo filosofického základu, porcuje tlačenky a chvástá se hospodskými tlachy.

Věřím, že se mu postaví dostatečně vzdělaná a morálně způsobilá osoba, která bude zastupovat nás všechny, co jsme Zemanem zcela znechuceni.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | čtvrtek 28.1.2016 9:39 | karma článku: 22,90 | přečteno: 691x