Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

weneto

4. 9. 2008 9:48
Vážený pane

Já jako občan jsem ochoten tolerovat během všedních dní, že na každou služební cestu musím plánovat o hodinku více kvůli Kamionům - snesu rozbité cesty, vyjeté koleje, drncání na D1 ( po které už dnes všichni jezdí opačně, tedy vpravo a uhýbají, než vlevo a předjíždějí ) Tolerance.

Ovšem žiji-li v civilizované zemi tak v pátek nemíním stát pravidelně v koloně s ostatními blázny co se snaží dojet po práci domů - vy platíte daně a já rovněž, Vaše podnikání omezuje veřejnost, tudíž jako ve vyspělých státech na silnice o víkendu nepatří. Stejně jako nemůže fabrika smrdět a Kafilérka či krematorium dýmit na město a night club řvát do 3:00 na sídlišti- svobodou podnikání se ohánějte až kvůli Vám nebudou kolony, jinak bych byl proto aby se zvýšením daní nahnala většina dopravců zpátky na koleje.

A při stávce a zablokování silnic si důvod viditelně vyznačte, protože bych nemusel rozeznat kolonu kamiónů od stávkové blokace dopravy.  - stejné jako by železničáři spozdili vlaky o 10 minut

0 0
možnosti
JR

honzarov

3. 9. 2008 21:23
Mlčochu roztrhej stranickou legitimaci a mlč

Nedávno začaly probleskovat na veřejnost zvěsti, že ODS začíná domlouvat kšefty s kamionovými společnostmi ohledně vrácení části spotřební daně na naftu. Dnes to již v televizi proběhlo naplno, kdy ministr ODS Řebíček tenhle smradlavý byznys připomínající staré dobré časy LTO omlouvá případným omezením pátečních jízd kamionů.

.

Kdo ještě potřebuje více důkazů, že ODS je banda zločinců napojených na různá lobby a sdružení? Mlčochu, až uvidíš oranžovej truck, neváhej a vrhni se pod kola. Tobě už nic nepomůže.

0 0
možnosti
C

chodovar

4. 9. 2008 12:02
Re: Mlčochu roztrhej stranickou legitimaci a mlč

Správně jste uvedl, že "probleskují zvěsti". Pokud tomu věříte, jste blázen a tvrzení, že ODS je banda zločinců je směšné. V ODS jsou lidé slušní i zločinci, jako v celé společnosti a pokud tomu nevěříte, není vám pomoci.

0 0
možnosti