Vzkaz všem liberálům:Euthanasie a interrupce jsou akty vraždy!

Jistě mnozí zaregistrovali rozhodnutí parlamentu v Belgii, který zlegalizoval euthanasii i u dětí a mladistvých. Tento hanebný zákon podepsal, s výhradou svědomí, i belgický král.Jedná se o akt namířený proti životu, o akt nesmírné vzpupnosti člověka proti morálnímu řádu. Tímto rozhodnutím se dále prohlubuje sekularizace a relativizace hodnot. Dochází k dalšímu prohloubení neúcty k životu a lidské důstojnosti.

Neustále jsme zahlcováni moderními ideologiemi, které prosazují své úzké a partikulární zájmy velmi bezohledným a rafinovaným způsobem.Jsme, prostřednictvím vědy, médií a masmédií, přesvědčováni o nutnosti přijmout nové způsoby životního stylu. Za normální se považuje vraždit nenarozený plod s odůvodněním, že plod není lidská bytost. Za normální se považuje vraždit lidské bytosti s velkými bolestmi s odůvodněním, že právě mají bolesti a ztratili naději. Za normální se považují průvody homosexuálů s odůvodněním, že rodina je přežitek, je třeba si sobecky užívat a konat věci proti lidské přirozenosti.

Jsem rozhodně proti takovéto nemorální politice, jsem rozhodně proti politikám, které degradují lidskou bytost. Jsem proti vraždám na interrupčních klinikách, odmítám vraždit staré a nemocné lidi. Je třeba poskytovat paliativní péči s maximálním nasazením, ne si ulehčovat situaci smrtící injekcí či smrtícím koktejlem.

Realizací těchto vražd se blížíme politice eugeniky v nacistickém Německu.Neustále se vytahuje pseudoproblém s církevními restitucemi a zapomíná se, že rolí církve je a bude sociální péče v hospicích a péče o zajištění důstojnosti života rodiny.Církev se jasně staví proti politice bezbřehého společenského liberalismu, proti politice absolutizace vědy, viz. sporné buněčné výzkumy. Politika podpory menšin na úkor rodiny je zhoubná cesta deformující charakter společnosti.

Rozhodně odsuzuji belgické rozhodnutí o euthanasii dětí , je to zločin proti Bohu a člověku!

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | pátek 7.3.2014 20:19 | karma článku: 14,11 | přečteno: 622x