Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Semper1

5. 11. 2008 0:10
Pane Mlčochu, Vy jste komik...

Topolánkovi a jeho spolustraníkům jen došlo, že na Hradě sedí málý český Lukašenko, president, resident - to je celé. Kdo stojí za Klausem ? Neurasthenik Béém s vazbou (přes fy.p. Janouška) na KGB, Tlustý býv. komunista, korupčník a defraudant, Raninec, agent STB, Jan Klas, taktéž agent STB a kdo ještě ? ... Bendl, provařená korupční figurka.

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

4. 11. 2008 23:18
Díky za zasmání před půlnocí

Díky pane Mlčochu, svým názorem jste mne pobavil - hlavně to o tom vděku těch proklatých topolánkovců vůči panu prezidentovi! :-)

Píšete, kde by byli, kdyby nebylo pana prezidenta... Nevím, kde by byli, ale vím rozhodně, že Klaus by se na Hrad v životě bez Topola nedostal. A odvděčil se mu za to tím, že jej nakopl do zadnice a postrčil po vlastnoručně namydlených schodech do pr... Tomu říkám "slušnost" a "vděk", jen co je pravda!

0 0
možnosti

SlusnyClovek

3. 11. 2008 15:16
Topolánek ani Julínek nejsou Klausovi koně

Oba uspěli jako senátoři, Topolánka Klaus nikdy neměl rád (falešný prázdný Topol - to se mu připisuje). Prezident ve straně nemá žádnou zvolenou funkci, ale chtěl by dál dirigovat. Či Topolánkovi mluvit do vlády. Topolánek dal víckrát slušně najevo, že o toto nestojí. Klaus se dřív choval k Havlovi sprostě, dával mu najevo svoji politickou sílu. On byl zvolený (lidmi - poslanec), kdežto Havel nezvolený (zvolený poslanci, tj. něco méně).

Topolánek Klause ve volbě podporoval velmi silně, přestože ho zas tak nemiluje. Klaus ovšem dál miluje podrazy. Za zády předsedy strany si zve na porady jeho oponenty.

Autor je někdo, kdo hanobí Topolánka ve prospěch Béma či Klause - v zájmu Bémova zvolení. Otevřeně kritizovat předsedu vlastní strany před veřejností, to je podraz, že větší si hůř představím i od Tlustého. Nepíše si to sám Bém? S vypůjčenou foto. Nebo jen někoho platí, aby psal tyhle hanopisy?

0 0
možnosti

Stará kára

3. 11. 2008 15:07
Dvě poznámky:

1. " .... co dnes nadávají ...". Řekl bych, že nadávají nadávky, co jiného  (správně: kteří nadávají.

2. "Pan prezident vždycky odsuzoval prázdná a falešná,teatrální gesta." To je pravda. Jen vždy zapomněl na ta svoje (případně ta svých nejbližších pod jedním stanem na Václaváku).

0 0
možnosti

sualk

3. 11. 2008 14:23
Mladý muži,

vidíte to moc jednoduše jak se dostat k výhře. Omluvou je vaše mládí, když jste schopen nyní dělat takové soudy. Jinak s Vámi souhlasím, že nejlepším ODSákem je pan Klaus, ale to jak zasáhl se teprve ukáže jaký to byl žolík!

0 0
možnosti

Bart68

3. 11. 2008 14:15
A prezident

zase vděčí za svoje zvolení hlavně Topolánkovi a stejně na něj od začátku útočí. Takže je to prašť jak uhoď.

0 0
možnosti

Dimitar Toškov

3. 11. 2008 14:00
Miralek Topalek...

...se opírá hlavně o Miroslava Šloufa. Ale přesto ho považuji spíše za naprosto neschopného blba, než za svini. Doufám, že se v ODS prosadí Bémova frakce, koneckonců mám také voličskou zásluhu na tom, že se do Srátu ČR dostal Bémův člověk (T. K.). Ale práce bude mnoho. Dvoje volby Miralek prohrál, naštěstí jsou rozhodující volby parlamentní. Jestli do té doby nepůjde Topalek do haj--u, dopadnou tyto volby moc špatně.[>-]

0 0
možnosti

Semper1

5. 11. 2008 0:18
Šlouf dělá pro spíš Bééma (anebo pro toho, kdo víc zaplatí)

Ajejej, tak T.Kladívka si připisujete, jako zásluhu ... "Béémova frakce" kdo to je ? Těch pár buzíků a saloních kryptolevičáků, jako Zádrhel/Zahradil, anebo ti "nejpravicovější" estébáci Raninec, Klas, Tlustý ... Vy jste se nám vybarvil. Cítím odér nádražních záchodků...

0 0
možnosti

johnpeters

3. 11. 2008 13:39
vysplhali se ...

hrasek nechce nic vedet o tom,ze ho vyloupli z lusku.malajske prislovi

0 0
možnosti

weneto

3. 11. 2008 13:38
Hodně štěstí při rozkladu ODS II.díl

Pokud se to nevyřeší opět nějakou opoziční smlouvou jsem opravdu zvědav co si myslíte že Vám tato válka uvnitř strany přinese

0 0
možnosti

dutina

3. 11. 2008 13:33
To jsou kecy

Bem není týmový hráč a rozložil jednotu ODS , tohle si uvědom Mlčochu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál