Soudkyně Králová opět nerespektovala vyšší instanci, po zásahu v ÚOOZ mafie může vše.

Jen několik hodin po pádu protimafiánského šéfa vynesla soudkyně Králová zproštění Nagyové a společníků, bratrů v akci.

Zdá se, že mafie v této zemi má volnost ve všem, otevřely se stavidla bezlimitního kradení, mafie má velký svátek, ve vilách se slaví, krást se bude a více a bezpečně, policie to pokryje.

Rozprášen byl UOOZ .Soudkyně opět osvobodí aktéry zneužití tajné služby. Lze tedy očekávat, že mafiánská fronta, zcela krytá ČSSD a poslušnou policejní smetánkou, přikročí k likvidaci bojovníků s mafií.

V roce 1992 státní mafie zavraždila soudce Falconeho, stalo se tak na přímý pokyn Gulia Andreottiho, tehdejšího premiéra Itálie.

U nás dochází k likvidaci šéfa protikorupčního týmu na rozkaz mafie, které slouží socialističtí politici. Asi Šlachta vyšetřoval OKD, asi bylo nakročeno k dalším akcím proti zkorumpovaným socialistům. Zajímavá je shoda mezi ČSSD, TOP 09, ODS, Klausem. Ten prohlásil, s viditelným uspokojením, že standardní demokracie vyhrála bitvu s prokurátory a plukovníky. V jeho pojetí, je to demokracie volného kradení a plundrování této země.

V zájmu mafie socialisté vyklízejí poslední překážky, zloději z ODS a ČSSD si pomlaskávají, krást se bude dál.

Slušní se ozývají, jako třeba pan Jančura, ten je popsal jasně, mafie pronikla do nejvyšších pater země,

Soudkyně Králová se vysmívá nadřízenému soudu, Sobotka je zbaběle v Číně, mají ho v hrsti aférou OKD. Postupem v kauze UOOZ se zcela odrovnal, vzniká velká korupční národní fronta. Ištvan,, Šlachta, Pavel Zeman, Bradáčová budou všichni brzy odrovnáni. Toto umožnil Sobotka s Chovancem.

ČR se posunula dále do hlubokého morálního šera a bahna.

S pozdrave

 

Autor: Jan Mlčoch | pátek 17.6.2016 22:22 | karma článku: 36,39 | přečteno: 1841x