Sachalin, Smolensk, Doněck-ruská nestvůra má stále apetit

S obrovským šokem a pohnutím,  jsem si přečetl info o pádu, resp.smetení,  letadla nad územím Ukrajiny. Došlo ke zmaření lidských životů, došlo k hromadné vraždě civilního obyvatelstva.Jsem zcela přesvědčen, že za tímto barbarským činem jsou, tak či onak,  Putinovci.  

Rusko pod vedením Putina směřuje stále ostřeji k nebezpečné diktatuře a ke statusu státu, který evidentně podporuje terorismus. Proruští separatisté, kteří uzurpují území svébytného státu, se dopustili ohavného a bestiálního zločinu, zločinu hromadné vraždy cestujících dopravního letounu. Tyto vrahy, tyto teroristy podporuje, financuje Putinův režim. Ruské vedení má na rukou krev nevinných lidí, kteří nemají s totalitarními praktikami putinovského ražení nic společného.

V osmdesátých letech zavraždili Rusové cestující letounu KAL 007, před několika lety zavraždili putinovci polského prezidenta a výraznou část polské elity, dnes zavraždili občany Nizozemského království a dalších západních zemí. Putinův režim už překročil všechny bariéry, překročil všechny civilizační normy.

Je naprosto nezbytné zaujmout tvrdý postoj vůči kremelské despocii, která vraždí civilní obyvatele , je nutné zastavit Putina všemi dostupnými prostředky. Pokud to necháme bez odpovědi, tak příští letadlo bude sestřeleno i s Vámi či našimi drahými blízkými.

Nizozemské království a další cestující mám ve své mysli a v modlitbách!

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | pátek 18.7.2014 18:27 | karma článku: 18,43 | přečteno: 841x