Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jenže věc se má tak, že tradiční katolíci  a konzervativci jsou na straně Ruska.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

To byl snad nejlepší vtip, který jsem zde zaznamenal za celou dobu Vašeho působení na blogu.

1 0
možnosti
JC

No vidíte, a já jsem bigotní katolík a v dnešní situaci fandím spíše Rusku a osvobozeneckým silám na Ukrajině než kyjevským "revolucionářům" a EU.

0 0
možnosti
MK

Ovšem to je pro mnoho lidí těžké pochopit, že člověk se staví na tu či onu stranu z těch či oněch důvodů bez ohledu na náboženské vyznání.

0 0
možnosti
ZK

Z39d53e58n77a 27K76o72č12í

28. 7. 2014 14:13

Pane Mlčochu, spojujete nespojitelné. Vyšel vám tak z toho nestravitelný guláš.

Mám takový neblahý dojem, že počet křesťanů pomalu ale jistě klesá a naopak obyvatel, kteří původně měli protiruské postoje ( zejména po roce 1968 a 1989 ) , ale v posledních letech se začínají klonit na stranu Ruska, pomalu ale jistě roste - a s církevními restitucemi to nemá nic společného. ;-)

0 0
možnosti
KS

To je tak hloupé,že je to až nekomentovatelné.Je mi líto lidí,kteří musí autora potkávat.

3 0
možnosti
Foto

Je to logické, protože katolíci podporují vraždění pravoslavných křesťanů na východě Ukrajiny.

2 1
možnosti
JN

Tak jednoduché to taky nebude. Na východě Ukrajiny bojují pravoslavní proti pravoslavným, takže to rozhodnutí na čí stranu se postavit není pro katolíky tak jednoduché. To v Kosovu to měli jednodušší, tam bojovali pravoslavní proti muslimům. A všichni katolíci se jednomyslně postavili na stranu muslimů proti křesťanům.

1 1
možnosti

škoda, že neexistuje nějaká antikarma.

Vy se snažíte spojit dva extremní názory, ale naprosto přehlížíte všechno ostatní.

A) Církevní restituce - tento zákon byl potřeba, ale byl zprzněn tak dokonale, že většina přemýšlejících lidí se postavila proti.

B) Ukrajinská krize - Rusko, potažmo Putin, určitě není svatý, ale naše media používají tak brutální nátlak, že se z toho myslícím lidem dělá špatně. Většina z nich nepoukazuje na to, že je Putin skvělý, ale na to, že není zas tak špatný, jak se nám ho media snaží vykreslit. Jak mi vysvětlíte, že podle našich medií, USA a EU požaduje, aby zastavil boje na Ukrajině a odzbrojil takzvané rebely, což je zásah na území jiného státu a to si nesmí dovolit.

Zkuste přepnout z černobílého uvažování na barevné. Jen velice zřídka je pravda jasná na první pohled a co se týče vrcholných představitelů, tak ti pravdu snad nikdy neřeknou.

4 0
možnosti
JS

Pane Šašek, možná jsem nihilista, ale dospěl jsem k názoru, že snažit se přesvědčit některou skupinu lidí racionálními argumenty je zbytečná ztráta času. Pochopil jsem to, když jsem slyšel slavný výrok slavné disidentky:  "Raději se budu mýlit s USA než mít pravdu s Putinem".

0 0
možnosti
JZ

J82a26n 97Z90e88l86e11n71k39a

28. 7. 2014 12:21

Narůstá počet věřících? 8-o8-o A na to autor přišel jak?

Spíš ten počet věřících pomalu, ale trvale klesá.

2 0
možnosti

Je to tak. Narůstá počet věřících v islám.

0 0
možnosti
JC

Tak to ten Putin opravdu asi nemá lehké, když ho objímá už i masmediální provokace! Nebo neobjíma? Oběť objetí, to musí být strašný osud.

Člověče, já už tak nějak v tom Vašem textu ztrácím ...;-)

3 2
možnosti
VL
JT

Toto je ale opravdu hodne hloupy clanek.

8 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál