Počet HIV infekcí je alarmující a navzdory tomu se koná gay zábava

Tento týden se Prahou promenádují lidé, jejíchž filosofií je nevázaný sex bez jakýchkoli zábran, jejíchž cílem je užívat si promiskuitu a šířit smrtelný virus HIV ve společnosti.

Alarmující je zjištění, že virem jsou nakženi i patnáctiletí . Dále odpadl strach z této nemoci, a převážně homosexuální jedinci , s vysokou mírou promiskuity , vesele šíří nemoc mezi společností. Nejenže vědí o své nemoci, ale dále ji šíří a to celkem beztarostně.

Tito lidé mají zapotřebí se pomalovat na Avatary, a šířit svoji ideologii homosexualismu. Že během gay týdne k nám dorazí další masy gay osob s pravděpodobností nákazy, je více než jasné. Cílem jejich zábavy je propagovat nezávazný a amorální způsob života. Řekněme rovnou, že to jsou sodomisté bez bázně a hany.

Jejich věci se ujmou tzv. strážci lidských práv, ale toto je jenom hra na práva. Copak takto vyřvávají rodiny s dětmi, postižení či starobní důchodci? Jsem přesvědčen , že úctu a respekt si zasluhuje rodina, jež pečuje o nemocnou holčičku , která žije s minima prostředků než obscénní gay , který si to rozdá v deseti gay podnicích.

Nezlobte se , ale na gay párty nemám žaludek , a tradice jejich pořádání je nechutnost. Všechno slouží jenom k ziskům gay podniků a k propagaci amorálnosti. Prosím, příště jděte do Berlína nebo Los Angeles.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | čtvrtek 14.8.2014 9:32 | karma článku: 29,79 | přečteno: 1194x