Paní spolková kancléřka neprohrála, AFD za rok bude mimo hru

Výsledek německých zemských voleb odebral nějaké hlasy standardním stranám, na druhé straně uvedl do slušné společnosti nevábně vypadající populistickou AFD. Německý občan musí se zhroziti, když AFD podporuje z Česka mistr zlodějů

Signifikantní je, že AFD nic pozitivního nepředstavuje, žádný relevantní program nemá, žádné vize a představy nekomunikuje. AFD je jen prázdná nádoba, hlučný prázdný vagon bez špetky obsahu a jakékoliv myšlenky.

S uprchlickou kartou si dlouho nevystačí, jakmile začne proud uprchlíků slábnout, a on už slábne, nebude AFD mít v ruce nic, nebude mít co nabídnout zajímavého občanům.

AFD je výron momentální zlosti, strachu, neznalosti a extrémní nenávisti, a to společně s obskurním spolkem Pegida, zde lze už hovořit o fašistických tendencích.

Německo je hrdá, bohatá a vzdělaná země, která nedopustí návrat starých hrůz, tato země si prošla denacifikací, takže se domnívám, že proces odalternativnění bude úspěšný.

Do roka paní Merkelová zvítězí se svou humanistickou politikou na celé čáře, xenofobové zapláčí, i jistému podvodníkovi s amnestiemi navzdory.

S pozdravem

JAN MLČOCH
 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | středa 16.3.2016 10:53 | karma článku: 16,44 | přečteno: 2066x