Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

weneto

2. 11. 2008 9:42
Nečas nemůže Bémovi zapomenout že ho kdysi

společně s celou pražskou ODS zařízli při volbách do předsednictva.

Jinak máte v tom pár zásadních strategických hrubek - takže za prvé - tvrdá voličská jádra tvoří u ODS cca 15% voličů - u ČSSD je to torchu méně, každý si proto lehce spočitá že s tím se voby prostě vyhrát nedají, naposledy to zjistil Klaus v roce 2002. Pokud Bém chce vrátit stranu k tvrdému voličskému jádru odsoudí jí do opoziční role na mnoho dalších let.

Nečas s napadáním Béma navíc nemusí lhát ( má ušetřenou práci ) neb je poměrně dosti známo že je pan Bém velmi bohatým mužem a je prakticky neznámo kde si pan Bém stihl tolik vydělat - jeho spojení s Paroubkem je proto logické ze dvou důvodů - spolu kdysi mocně spolupracovali, takže to znají a hlavně ČSSD pak na Béma nebude hledat špínu a tahat kauzy do kterých by se Pan Bém zaplatl - navíc v kolika z nich jel i Paroubek,že?

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

1. 11. 2008 23:44
To je zase blaaabol...

...denunciat? Od Necase? N a tu vidim jeden od Vas, kombinovanej s odou na Bema.

-

A Bem? ¨politik s vizí,se zkušenostmi,s morální autoritou a velkou odvahou¨? Myslite toho Bema z Prahy? Pokud ano, jakpak se u neho tahle vize a moralni autorita kdy projevily? A ta odvaha? Myslite kdyz s Paroubkem pasl radnici? Nebo kdyz si daval hodinovy schuzky na Maly strane? Nebo kdyz - jako Prvni mistopredseda a tedy clen nejuzsiho vedeni ODS pred volbami neudelal NIC? Nebo si pockame, az ho sjezd vyfuckuje?

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

1. 11. 2008 18:54
srážka s blbci?

JAN MLČOCH,30 let,svobodný a nezávislý pozorovatel.Mám hluboký smysl pro férovost a nesnáším pokrytectví a srážky s blbci.Místopředseda Mladých konzervativců.;-O

"Noukoment"....

0 0
možnosti
JR

honzarov

1. 11. 2008 18:17
Už se perou?

Už se perou? Dej pak vědět.;-D

0 0
možnosti
MC

sualk

1. 11. 2008 16:34
Nestřílet mimo.

Tak trochu neopatrně přenášíte střelný prach. Nemyslíte, že toto nemůže přidat hlasy ODS blížícím se volbám v r.2010, neboť chyba nastala zcela jinde a nyní házet vinu na kohokoliv je nepřijatelné. Každý nese svůj podíl viny na neúspěchu strany. Je to prostě v přesvědčení občanů směrem k dolním patrům, což je vždy věc neobyčejně těžká. To není jako, když slibujete dárky z vaku nás všech daňových poplatníků, nebo si vezmete jako rukojmí obyvatele z bezprostředního místa pro stavbu radaru. To je ubohá politika lídrů a vůdce-fešáka v růžovém svetru, pod kterým již má naladěný satelit na marťany.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 11. 2008 16:32
Pane jako obyvatel Prahy (4)

.. a pravidelný volič ODS, bych už v letošních komunálních volbách ODS nevolil. Právě kvůli starostům ODS Jančíkovi, Hovorkovi a dalším - stejně jako kvůli p. Bémovi, který se jich zastával. Magistrát pod vedením Pavla Béma podléhá tlaku investorů snaží se využít každou volnou plochu v centru, aby tam nacpal ještě více budov, přitom tak činí stylem "po nás potopa". Příjezdové komunikace do/z Prahy jsou pravidelně na hranicích kolapsu - přesto chce pan Bém zrušit Masarykovo nádraží a místo něj umožnit investorům stavbu dalších budov - kudy se tam bude obslužná doprava dostávat? Tohle je stejně nesmyslná koncepce, jako chiméry o OH. Pan Bém mne značně zklamal, když prohlásil, že pokud MOV nepůjde na koncepci "komorních OH", nebudou se v Praze konat - do té doby si zřejmě myslel, že ho MOV poslechne.

0 0
možnosti
LB

lord_voldemort

1. 11. 2008 18:22
Re: Pane jako obyvatel Prahy (4)

možná by jste měl číst i jiné noviny než Blesk, Masaryčku nechce zrušit, pouze na pozemcích, které jsou v centru Prahy a které již neslouží ke svému účelu (ohyzdné skladovací haly, nákladová část nádraží atd.) umožnit výstavbu komerčních objektů

navíc v pravomoci magistrátu je pouze změna územního plánu, pozemky jako takové Praze nepatří

než začnete šířit nepravdy, ověřte si to ;-)

0 0
možnosti
PV

petrs51

1. 11. 2008 15:47
To se mě snažíte přesvědčit

že Pavel Bém jako místopředseda ODS nenese žádnou odpovědnost za volební prohru. Kde byl schovaný když byla volební kampaň ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál