Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Totedyne

11. 6. 2009 22:58
nejsou pro evropský sociální superstát...

Jakkoliv oceňuji u autora slušnost, nestádovité a odvážné myšlenky , tak programově nemohu s daným uskupením souhlasit. Souhlasím, že dané uskupení má šanci jen po sloučení.

0 0
možnosti
AK

Alka.24

11. 6. 2009 22:34
Hahaha

Bobošíková - kandidátka na prezidenta za komunisty.

Železný - nedobrovolný příspěvek 1000 Kč na osobu

Mach s oběma bude jednat...

Co tam máte dál?

0 0
možnosti
LD

amusia

11. 6. 2009 22:22
BLA BLA BLA

Se zaťatými zuby jsem ODS volil...přesto nejsem členem  ODS a ani nejsem na tuto stranu materíálně napojen...to se týká mé ženy i obou dcer...tož si nechte ty kydy na koledu...bla...bla...bla...bla...Jinak souhlas s příspěvkem od "tolan". 

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
TT

tolan

11. 6. 2009 21:20
Už se třesu volit soudruha Tlustého a veksláka Železného

Bláboly, autore, bláboly. Zřejmě špatně nasloucháte Machovi.......

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

11. 6. 2009 21:15
Opravdu !?

"podnikatelská loby" této zemi nic nepřináší? Milej zlatej - peníze se v tomto státě točí převážně jen na základě uskutečnění nějakých podnikatelských plánů. Někdo tu vizi budoucího zisku musí naplánovat vést a také zpeněžit. Samozřejmě že "to" také musí umět někdo vyrobit. Bezbřehým slibováním a rozdáváním se ještě žádná státní kasa sama nikde nenaplnila.

Minulých 8 vládních let nám socani už ukázali, jak umí hospodařit. Ze 180 miliard v době prosperity navíšily státní dluh na 860 miliard a vůbec se netají s tím že by s rozdáváním chtěli skončit. Zkuste vy se svými rodinnými financemi hospodařit jako tato strana sociální demagogie s těmi státními, a do dvou let vás vyženou s rodinou pod most. Zabraňme těmto "hospodářům" v čele se svým nabubřelým vůdcem se opět vrátit k moci a ještě více rozvrátit státní finance.!!!

0 0
možnosti
VP

Profík

11. 6. 2009 20:53
Doufám, že máte pravdu

Takové spojenectví by mi opravdu nevadilo. Ale Modrá fronta -- lžiDnes usilovně cpe na titulní stránky jakýsi TOP s totálně profláklými ksichty...

0 0
možnosti
P

pěnice

11. 6. 2009 20:08
A ty opravdu pravicové strany jsou ty

které ještě ani pořádně nevznikly? A jejich hlavním programem bude vykřikovat,jak je ODS špatná,zato se nedozvíme nic o tom,jak to ony zařídí lépe?Dnes už jsem si přečetla jeden článek od Macha z SSO a reakce diskutérů,ze které mi vyplynulo,že to nebude tak ideální,jak to vypadalo a mnozí,kteří jim fandili,střízliví už teď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál