ODS NA CESTĚ DO NICOTY - NĚMCOVÁ OPĚT KNIHOVNICÍ

Nechápu s jakou drzostí a bohorovností kandiduje řada osob na kandidátce ODS. Flagrantním příkladem bezskrupulozního člověka je Jiří Pospíšil a exknihovnice Miroslava Němcová.

ODS je strana, která nemá žádný pud sebezáchovy, nemá žádnou kontrolkku, jež by signalizovala problémy.

ODS je subjekt, který je fatálně rozežrán korupcí a klientelistickými vazbami. Strana je v dezolátním stavu, jak po stránce programové, obsahové a personální.

Výrazem personálního zoufalství je instalace Jiřího  Pospíšila, který je glorifikován jako nadějná, progresivní tvář strany. Už se  vytratilo z povědomí, co se dělo na právech v Plzni, kde tituly dostávali přátelé mafiánů a šmejdů. Tyto rychlokvašky pak obsadily důležité posty ve státní správě, a podílely se na drancování republiky. Co udělal Pospíšil ve věci?, došlo jen k zakonzervování problému a ticho po pěšině.

Řada pisatelů kritizuje Vítka Bártu, ale proč?. Vít Bárta totiž otevřeně hovoří o praktikách exekučně-politické mafie, kterou udržoval Pospíšil při životě. Bárta jasně poukazuje na děsy , které probíhaly na dopravě a dopravních zakázkách. Bárta ukazuje pravou tvář muže s hezkou tvářičkou.

ODS má ve svém genetickém kodu zanesen předpoklad , že právo se nenosí, že klientelismus a machinace se vyplácí, a proto ji mohou reprezentovat gauneři typu Pospíšil!

Jsem překvapen s jakou personální výbavou,  a s jakou historií předstupuje modrá partaj před občany! Velmi mne baví úvaha paní Němcové o koalicích a vládě, této starosti bude ODS ušetřena, protože její povolební role, bude-li nějaká, bude silně marginální.

ODS se přesouvá do nicoty, plakat nikdo příliš nebude!

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | čtvrtek 10.10.2013 11:00 | karma článku: 31,90 | přečteno: 1545x