Nečasova velmi pochybná oddlužovací legitimita

Vážení, celá země je oblepena plakáty s vykasanými rukávy pana Nečase, které nám evokují představu dělného a superčistého Nečase.

Málokdo však hovoří o tom, že pan premiér se na mocném zadlužování celé roky podílel a mlčel jako ryba.

V devadesátých letech byl náměstkem, poté předsedou bezpečnostního výboru, následně ministr, a po celou dobu skalní příznivec či spojenec nechvalně proslulého pana Topolánka.

Dnes se nám ukazuje jako pan velmi čistý, dobrých úmyslů s cílem dále nezadlužovat.Ale , on nás zadlužil až po uši v minulosti, a má tolik hroší kůže prezentovat se jako dluhobijec.

Politika ODS se v žádném případě nezlepšila, ODS je stále tatáž formace jako za Topolánka, jenže s novými kulisami a kulisáky, kteří jsopu stejně tak prohnilí jako předchůdci.Žádná renesance strany se nedostavila, pouze boj prohnillých proti prohnilým.Smutné je , že rukojmími jsou sociálně slabí, potřební, ti co nikdy nekradli,ale poctivě se živili.

Tyto lidi chce Nečasova vláda ohlodat až na kost, nedbaje sociální citlivosti a humánního způsobu jednání.

Ideologie fiskálních restrikcí pouze podváže růst, spotřebitelskou poptávku a prohloubí krizi.Náklady neponese pan Nečas, a jemu podobní, ale prostí lidé středních vrstev.

Bylo nám tvrzeno, že jsme před Řeckem, kdo to tvrdil?.Pánové z ratingových agentur, což jsou stoupenci devastující neoliberální ekonomie.Čili jednalo se o lež, lže i Nečas, jak může ten .kdo masivně zadlužoval žádat o oběti  na oltář úspor.To je naprosto nevěrohodné a celá akce ODS výsměchem a fraškou.

ODS je stále nevolitelná, dejme další prostor její konkurenci.

S pozdravem

JAN MLČOCH

 

Autor: Jan Mlčoch | sobota 11.9.2010 20:08 | karma článku: 17,25 | přečteno: 1214x